Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Petrică Cercel. S-a aflat abia acum, doar apropiații știau

Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Petrică Cercel. S-a aflat abia acum, doar apropiații știau
Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel?

Ce scrie pe crucea de la mormântul lui Petrică Cercel? Majoritatea fanilor nu știau acest detaliu. Colegii de breaslă și cei apropiați regretatului artist încă sunt șocați de dispariția bruscă a acestuia.

Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel?

Decesul lui Petrică Cercel este încă un șoc incredibil pentru apropiații săi și colegii de breaslă alături de care a lucrat de-a lungul carierei sale. Vestea că acesta s-a stins pe patul de spital în urma infectării cu COVID-19 a înmărmurit pe toată lumea.

Solistul era iubit de mulți români care îl știau parcă dintotdeauna sub numele de Petrică Cercel, nume de altfel special pentru scenă. Cei care au venit la Cimitirul Ghencea pentru a-i aduce un omagiu și a se ruga pentru sufletul său au fost surprinși să vadă numele real al acestuia.

Pe crucea de la mormânul său stă scris numele de Petre Bușă. Familia a luat decizia de a-l înmormânta seara, pentru intimitate. Artistul a fost condus pe ultimul drum cu un întreg alai, iar la căpătâiul său au fost așezate mii de flori albe și coroane trimise de cei care l-au apreciat.

De asemenea, copiii și soția lui Petrică Cercel au avut o rugăminte specială pentru cei care au participat la slujba religioase. Concret, familia a decis ca toată lumea să vină îmbrăcată în haine albe.

  • Vezi Galeria FOTO

„Condoleanțe familiei îndurerate”

Printre cei care și-au luat rămas bun de la regretatul artist au fost colegi renumiți care au crescut alături de el precum: Sorin Copilul de Aur, Marinică Nămol, Cocoș de la Călărași sau impresarul Dan Bursuc.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel. „Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars.

Ce spunea fiul său când l-a internat în spital?

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală.

Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine.

Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, spunea Ionuț Cercel, în exclusivitate pentru cancan.ro, la scurt timp de la internarea părintelui săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI