19 aug. 2021 | 08:05

Ce va face Alexandru Pădureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați, nu a așteptat nici măcar 1 an

Monden
Ce va face Alexandru Pădureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați, nu a așteptat nici măcar 1 an
Ce va face Alexandru Padureanu la 6 ani de la moartea Corneliei Catanga

Moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga a îndoliat o înreagă Românie. Nimeni nu se aștepta ca regina muzicii lăutărești autohtone să părăsească această lume la vârsta de 65 de ani. Ce decizie surprinzătoare a luat fiul Corneliei Catanga la nici șase luni de la moartea mamei sale.

Ce decizie a luat fiul Corneliei Catanga la 6 luni de la moartea artistei

Moartea Corneliei Catanga a lăsat un gol imens în sufletele românilor, iar familia ei încă nu se poate obișnui cu lipsa reginei muzicii lăutărești. Artista a trecut la cele sfinte înainte de a se bucura de nunta fiului ei Alexandru, eveniment pe care-l aștepta cu foarte mult entuziasm.

Alexandru Pădureanu se va căsători cât de curând cu iubita lui din Statele Unite ale Americii, la doar șase luni de la decesul părintelui său. Aurel Pădureanu susține că aceasta ar fi fost dorința soției sale, de a-l vedea pe fiul lor realizat, la casa lui.

Deși durerea cauzată de moartea Corneliei Catanga încă persistă, Aurel și Alexandru Pădureanu fac toate pregătirile pentru nunta băiatului, eveniment care va avea loc la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie.

„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei.

Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Pădureanu se va muta în SUA cu fiul său

Văduvul Corneliei Catanga susține că nu vor face o nuntă mare și nici nu vor avea muzică la petrecere, pentru a respecta memoria reginei muzicii lăutărești. Pe de altă parte, Alexandru Pădureanu va avea parte de o ceremonie restrânsă, în familie, alături de logodnica sa și membrii apropiați ai familiei.

Aurel Pădureanu susține că se va stabili și el, cât de curând. în Statele Unite ale Americii, pentru a fi aproape de fiul său. Băiatul nu ar concepe viața sa fără părintele rămas în viață alături de el.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a completat Aurel Pădureanu.

Parteneri
Visul neîmplinit al Deliei Budeanu. Dorința arzătoare care i-a rămas doar un regret
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” în prima reacție după alegeri: „Scopul a fost să cumpere 300 de mii de voturi”
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
Veste teribilă pentru Bashaba. Obligat să-și suspende cariera
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro