Ce va face Alexandru Pădureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați, nu a așteptat nici măcar 1 an

Ce va face Alexandru Pădureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați, nu a așteptat nici măcar 1 an
Ce va face Alexandru Padureanu la 6 ani de la moartea Corneliei Catanga

Moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga a îndoliat o înreagă Românie. Nimeni nu se aștepta ca regina muzicii lăutărești autohtone să părăsească această lume la vârsta de 65 de ani. Ce decizie surprinzătoare a luat fiul Corneliei Catanga la nici șase luni de la moartea mamei sale.

Ce decizie a luat fiul Corneliei Catanga la 6 luni de la moartea artistei

Moartea Corneliei Catanga a lăsat un gol imens în sufletele românilor, iar familia ei încă nu se poate obișnui cu lipsa reginei muzicii lăutărești. Artista a trecut la cele sfinte înainte de a se bucura de nunta fiului ei Alexandru, eveniment pe care-l aștepta cu foarte mult entuziasm.

Alexandru Pădureanu se va căsători cât de curând cu iubita lui din Statele Unite ale Americii, la doar șase luni de la decesul părintelui său. Aurel Pădureanu susține că aceasta ar fi fost dorința soției sale, de a-l vedea pe fiul lor realizat, la casa lui.

Deși durerea cauzată de moartea Corneliei Catanga încă persistă, Aurel și Alexandru Pădureanu fac toate pregătirile pentru nunta băiatului, eveniment care va avea loc la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie.

„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei.

Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Pădureanu se va muta în SUA cu fiul său

Văduvul Corneliei Catanga susține că nu vor face o nuntă mare și nici nu vor avea muzică la petrecere, pentru a respecta memoria reginei muzicii lăutărești. Pe de altă parte, Alexandru Pădureanu va avea parte de o ceremonie restrânsă, în familie, alături de logodnica sa și membrii apropiați ai familiei.

Aurel Pădureanu susține că se va stabili și el, cât de curând. în Statele Unite ale Americii, pentru a fi aproape de fiul său. Băiatul nu ar concepe viața sa fără părintele rămas în viață alături de el.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a completat Aurel Pădureanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI