Și-a frecat tigaia cu 2-3 cuburi de zahăr și a rămas uimit de rezultat. Ce truc genial și rapid

Și-a frecat tigaia cu 2-3 cuburi de zahăr și a rămas uimit de rezultat. Ce truc genial și rapid
Zahărul cubic ajută la curățarea arsurii de pe tigaie

Truc genial și rapid pentru cei care nu dau de capăt tigăilor trecute prin multe experimente. Ce se întâmplă dacă freci vasul cu câteva cuburi de zahăr? Foarte puțini știu beneficiile acestui obicei pentru tigăile tale. Cum trebuie să procedezi și la ce te ajută?

Truc util pentru casă: freacă tigaia cu 2-3 cuburi de zahăr

Cu toții vrem să avem grijă în special de locurile cele mai sensibile ale casei cum sunt baia și bucătăria. În una din ele ne facem igiena de zi cu zi, iar în alta ne alimentăm și prindem puteri pentru tot parcursul celor 24 de ore.

Curățenia trebuie să fie de nota 10 în special în cele două încăperi, iar pentru a nu mai pierde bani și mult timp oamenii încearcă să găsească trucuri utile pentru a combate murdăria acasă.

Multe dintre variante se rezumă la utilizarea unor ingrediente pe care le are oricine în casă. În cazul de față avem cuburile de zahăr. Ele te ajută să cureți foarte bine suprafața plină de pete de grăsime sau arsuri.

Este recomandat pentru pielea ta și pentru o lungă durată de viață a recipientului să te depărtezi de produsele de curățare din comerț care sunt pline de chimicale pentru că există și alte opțiuni mult mai bune.

Cum să faci acest lucru? Tigaia arsă se umezește, ulterior pe părțile arse se freacă bine cu cuburile de zahăr până când observi că murdăria se desprinde. Ai grijă să nu pui prea multă apă în tigaie pentru că în modul acesta zahărul se va dizolva și nu vei avea cu ce să cureți. Dacă vasul este doar umezit, poți să te folosești de zahăr ca un abraziv eficient.

Alt truct. Cum trebuie să procedezi?

O altă variantă este să folosești sare grunjoasă și lămâie. E nevoie doar să acoperi zona arsă a tigăii cu sare și apoi să tai o lămâie în două, ulterior să o storci peste sare. Vei obține în felul acesta un amestec de consistența unei paste de curățat pe care o vei freca în zona afectată.

Întâi de toate trebuie să lași soluția să acționeze preț de două ore dacă există arsuri foarte rezistente sau întărite de timp. Acizii din lămâie vor dizolva grăsimile de orice fel. Ultimul pas este să clătești bine de tot tigaia cu apă călduță, mai apoi cu apă rece și să o speli așa cum ai face-o în mod normal. Șterge totul cu o lavetă și e ca nouă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI