A pus sare la tocul geamurilor și apoi a așteptat o zi. Ce truc genial, ieftin și bio a descoperit

A pus sare la tocul geamurilor și apoi a așteptat o zi. Ce truc genial, ieftin și bio a descoperit
A pus sare la tocul geamurilor și apoi a așteptat o zi. Ce truc genial, ieftin și bio a descoperit

Sunt o mulțime de ingrediente și alimente din casa noastră care se dovedesc a fi aliați grozavi în lupta cu diverse probleme, cum ar fi mirosurile neplăcute sau murdăria încăpățânată.

A pus sare la tocul geamurilor și apoi a așteptat o zi

Este mult mai simplu, ieftin și la îndemână să folosești metode naturale pentru a scăpa de murdărie, de pete sau de mirosuri ori baterii și insecte din casă.

Sarea este un ingredient foarte ieftin pe care poți să îl folosești la mai multe lucruri. E bună pentru dezinfectarea și curățarea tuturor suprafețelor, însă este ideală pentru un truc.

Poți să pui sare pe tocul geamurilor, pe lângă dulapuri, sertare și uși pentru a scăpa de furnici.

În plus, sarea neutralizează infestațiile cu astfel de insecte. O altă utilizare este să o amesteci cu oțet de mere și să ștergi obiectele din argint, cupru sau alamă.

Sarea este un ingredient fundamental, atât în mâncare, cât și în casă. Dizolvă două linguri mari de sare la 4 litri de apă și șterge cu această soluție geamurile. Suprafețele se vor menține curate pentru mai mult timp.

Nu doar sarea este un ingredient ideal de ținut în casă. Praful de copt este un ingredient perfect care îți va face șnițelele crocante.

Trucuri folositoare în bucătărie

Pune puțin praf de copt în făina prin care dai puiul înainte să îl prăjești. Șnițelele vor ieși crocante și delicioase.

În plus, poți folosi sare dacă ai scăpat un ou pe jos. Pur și simplu toarnă sare peste el și lasă-l să stea 15 minute. Oul se va strânge și va fi tare, putând să îl cureți mult mai repede.

De asemenea, poți scăpa de petele de mâncare de pe tocător dacă pui sare și freci cu o perie.

Păstrați bananele proaspete mai mult timp, înfășurând capătul ciorchineluicu folie de plastic. Puteți face acesta separând fiecare banană și acoperind capete cu folie de plastic. Ambele tactici împiedică degajarea gazelor de etilenă din tulpină, iar fructul se va coace mai greu.

Transformă o banană crudă într-un coaptă cu ajutorul unei pungi de hârtie. Când fructele sunt puse în pungă, gazul etilenic concentrat îl ajută să se coacă mai repede.

Probabil ați auzit că lămâia poate împiedica feliile de mere să oxideze. Un amestec de o linguriță de miere în 2 părți de apă funcționează în același mod pentru a împiedica oxidarea fructelor.

Ca zahărul brun să rămână moale pune o coajă de portocală sau o felie de măr împreună cu zahărul într-un recipient etanș.

Iată 10 trucuri geniale cu sarea de masă. Cât de util poate să fie acest ingredient banal

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI