Și-a frecat pictura în ulei cu pâine albă și a descoperit un truc secret, genial și ieftin

Și-a frecat pictura în ulei cu pâine albă și a descoperit un truc secret, genial și ieftin
Si-a frecat pictura in ulei cu paine alba si a descoperit un truc secret genial si ieftin

Curățenia de primăvară nu este singura care necesită îngrijire extra. Fiecare suprafață este pretențioasă. Pentru a evita chimicalele, iată o listă de de soluții narturale de curățare, perfecte pentru a ne ajuta în gospodărie și de a ne proteja mâinile în timpul procesului.

Și-a frecat pictura în ulei cu pâine albă și a descoperit un truc secret, genial și ieftin

Atunci când folosim soluții naturale de curățare a suprafețelor din casă, cel mai mare avantaj îl constituie prețul: soluțiile acestea sunt extrem de ieftine.

De exemplu, nu multe persoane știu că pâinea albă curăță cu succes picturile în ulei. Tot ce trebuie să faci este să folosești miezul de pâine albă ca pe un burete și să ștergi suprafața picturii de praf și impurități.

Este utilă și pentru tablourile în vopsea acrilică, fără sticlă de protecție. Pâinea scoate și petele de grăsime de pe tapet. Tamponează pata cu miez de pâine.

Curăță cuptorul cu sucul de roșii

Încinge bine cuptorul apoi pune suc de roșii în locurile murdare. Lasă-l să acționeze 10 minute și curăță cu apă. Poți folosi sucul de roșii și pentru a îndepărta eficient urmele întunecate de pe vasele și tigăile din cupru și alamă.

Are capacitatea de a le aduce la culoarea lor originară. Este suficient să freci petele cu un burete și suc sau pastă de roșii. Alternativ, poți folosi și ketchup.

Coaja de portocală elimină urmele de inox de pe tacâmuri

Coaja de portocală este excelentă pentru îndepărtarea urmelor de apă de pe tacâmurile de inox. Freacă cu partea albă a cojii de portocală orice suprafață de inox. Funcționează ca un polish.

De asemenea, apa oxigenată este soluția perfectă pentru a proteja suprafețele de bacterii și microbi. Tot ce trebuie să faci este să pui apă oxigenată într-un pulverizator. Apoi vei adăuga câteva picături de ulei de brad și poți pulveriza în voie. La final, șterge cu o cârpă uscată și curată, iar microbii vor dispărea cu succes.

Zeama de lămâie degresează vasele

Sucul de lămâie este o soluție ideală pentru a curăța și degresa vasele, geamurile și blatul de bucătărie. Este ideal și pentru curățarea tocătoarelor, deoarece acesta îndepărtează bacteriile acumulate.

În plus, zeama de lămâie este un dezodorizant perfect pentru frigider. Pune pe o farfurie un burete curat, îmbibat cu suc de lămâie și lasă-l peste noapte în frigider. Efect garantat!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI