Și-a dat demisia! Celebra prezentatoare TV a mărturisit motivul plecării sale

Și-a dat demisia! Celebra prezentatoare TV a mărturisit motivul plecării sale
Care sunt motivele din spatele deciziei

Demisie neașteptată la România Tv. O celebră prezentatoare a decis să ia o pauză de la televiziune și să se concentreze pe viața personală.

O cunoscută prezentatoare demisionează

Fanii celebrei știriste au primit astăzi vestea că după 11 ani de televiziune, vedeta va demisiona.

Este vorba despre cunoscuta prezentatoare Cristina Herea, care a decis să stea acasă și să se pregătească pentru momentul în care va deveni mamă.

Vedeta a declarat că are câteva probleme de sănătate, care o obligă să aibă mai multă grijă de sarcina ei.

”Au fost 11 ani fără să simt nevoia unei pauze mai mari de zece zile. Însă astăzi, micile probleme de sănătate mă obligă să rămân acasă pentru a o aștepta pe bebelușa mea.

Merg să îmi aștept bebelușa sănătoasă acasă, iar apoi mă reîntorc la acești oameni minunați de la România TV. Până atunci, mă alătur și eu vouă și-i privesc pe colegii mei de acasă.

O să-mi lipsească, în aceste luni, adrenalina știrilor, emoțiile informațiilor și voia bună din redacție, dar și de pe teren”, a spus prezentatoarea.

Ea va deveni mamă pentru prima dată la finalul lunii noiembrie și va naște o fetiță.

Cristina Herea s-a măritat în 2019 cu Mihai Benga. La o săptămână mai târziu, cei doi au făcut și cununia religioasă.

Cristina Herea, carieră de 12 ani în presă

A intrat în presă în urmă cu 12 ani și a povestit despre cum era văzut peisajul monden pe atunci.

„Am intrat în presă acum 12 ani când mondenul acaparase toată zona aceasta publică de presă, însă nu invadase şi zona politică sau socială.

Presa modenă era „paria”, era aspectul negativ al presei iar, în general, oamenii încercau să se ferească de această zonă. Ei bine, astăzi este apanajul tuturor celor care vor să fie vizibili, fie ei chiar şi într-un domeniu extrem de serios precum politica.

Acum zece ani presa mondenă nu era echivalentul acestei efemerităţi în care erau foarte mulţi mondeni.

Erau mai mulţi artişti, acum este populată de foarte mulţi mondeni. Există şi această sete nebună într-o societate subjugată de probleme ca oamenii să se regăsească în problemele celor pe care-i văd la televizor”, declarat Cristina Herea în 2018

Cristina Herea este fosta iubita a liderului PSD Codrin Ștefănescu. Cei doi s-au despărțit după câțiva ani de relație, motivul fiind infidelitatea politicianului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI