VIDEO Show total la ”palat”. Gigi Becali, prezentare inedită a noului antrenor.

Gigi Becali, prezentare inedită a noului antrenor.

Gigi Becali a făcut show la prezentarea oficială a noului antrenor. Latifundiarul a organizat o conferință de presă la ”palat” alături de ”noul dirijor” și Alexandru Tudor.

Gigi Becali, prezentare inedită a noului antrenor

Finanțatorul FCSB a vrut să păstreze misterul până la momentul prezentării oficiale, dar după meciul tur cu Victoria Guimaraes, Becali a confirmat informațiile apărute în presa sportivă care anunțau același nume pronunțat și de latifundiar azi: Bogdan Argeș Vintilă. Noul antrenor principal al FCSB a fost anunțat vineri, într-o conferință de presă organizată la ”palat” de latifundiar.

„Am zis Doamne dă-mi un antrenor. Și am așteptat, am așteptat, și Domnul mi-a dat un antrenor. M-am interseat: bă se spovedește, se împărtășește? Asta este filosofia mea. Fotbalistic are școala lui Hagi și știți cât de mult caut școala lui Hagi.

Show total la ”palat”. Gigi Becali, prezentare inedită a noului antrenor.
Bogdan Argeș Vintilă, noul antrenor principal al FCSB

Știu că nu va putea face ca Hagi, dar vreau să facă antrenament, antrenament, antrenament, antrenament. Jucătorii de la FCSB îs cuminți și vor să facă performanță, vor antrenor care să-i antreneze. Și asta i-am cerut: antrenament de două ori pe zi”, a declarat Gigi Becali.

Becali, morală pentru jurnaliști

Însă, înainte de a-i da cuvântul noului său ”dirijor”, Becali a mai oferit celor adunați o scenă. De această dată, nu legată de modul cum și-a ales principalul antrenor al echipei sale, ci de atitudinea jurnaliștilor. Finanțatorul FCSB i-a tras de urechi pe ziariști și le-a cerut să nu îl mai întrebe pe antrenor cine face schimbările și echipa.

Show total la ”palat”. Gigi Becali, prezentare inedită a noului antrenor.
Finanțatorul FCSB a vrut să păstreze misterul până la momentul prezentării oficiale

„I-am spus să vă dea cu flit. Dacă întrebați cine face echipa și schimbările i-am spus să spună că le face antrenorul și să vă spună că e o întrebare urâtă. Am văzut cât vă pricepeți voi ziariștii sportivi la fotbal când ați spus că Guimaraes e favorită la calificare.

Suntem 99.99% în grupele Europa League. Dacă vroia Dumnezeu să fie împotriva noastră ne dădeau ăia un gol. Deci am văzut cât vă pricepeți la meciul cu Guimaraes. Le dăm două-trei la ei acasă”, a mai spus Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI