Cum preferă să se distreze, noaptea, fetele lui Gigi Becali. La câți bani are patronul FCSB, nu te-ai fi așteptat

Cum preferă să se distreze, noaptea, fetele lui Gigi Becali. La câți bani are patronul FCSB, nu te-ai fi așteptat
Cu preferă fetele lui Gigi Becali să se distreze?

Teodora și Alexandra au profitat de ultimele zile de vară și de briza superbă de pe timpul serii, așa că s-au distrat așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Cu toate că Gigi Becali deține bani cu nemiluita, frumoasele fete ale afaceristului au ales ceva aparte pentru a-și petrece seara. Cum au fost surpinse cele două?

Cum au ales fetele lui Gigi Becali să se distreze?

Teodora și Alexandra s-au bucurat împreună de frumusețea serilor de vară, așa că au ieșit cu…trotintele la plimbare. Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, viitoarea mireasă, și-a scos sora și iubitul în oraș, în nordul Capitalei. Cele două tinere au fost surprinse de paparazzi spynews.ro profitând de noua modă, tronitele electrice. După ce aceasta a stat de vorbă cu Mihai Teodor Mincu și cu sora ei, s-au pus rapid pe tronitele și au pornit la drum. În luna octombrie a anului actual, fiica cea mare a lui Gigi Becali urmează să devină mireasă pentru prima oară.

Evenimentul va avea loc în Capitală, la un local de lux, bineînțeles, unde nu mai puțin de 700 persoane vor fi prezente. Recent, un gest făcut de afacerist în legătură cu nunta Teodorei a surprins pe toată lumea. Acesta dorea neapărat ca formația Prindu, faimoasa trupă machedonească, să fie la nunta fiicei sale. Un lucru îl oprea însă, formația era închiriată în aceeași zi de către un alt cuplu. Gigi Becali nu s-a dat înapoi și nu a văzut niciun impedment în acest lucru, astfel că a oferit celorlalți miri suma de 20.000 pentru a renunța la soliști în ziua cea mare.

Fetele lui Gigi Becali, distracție pe trotinete electrice Sursa Foto: spynews.ro
Fetele lui Gigi Becali, distracție pe trotinete electrice
Sursa Foto: spynews.ro

Gigi, socru mic pentru prima dată

 ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”
Gigi Becali