Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, lovitură dură pentru celebrul actor. Cum l-a umilit public

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, lovitură dură pentru celebrul actor. Cum l-a umilit public
Fiica Angelinei si a lui Brad Pitt

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a făcut un gest care l-a umilit pe tatăl tinerei. Adolescenta Shiloh a făcut totul public, pe rețelele de socializare.

Fiica lui Brad Pitt, lovitură pentru marele actor

După divorțul celor doi mari actori, în urmă cu trei ani, Angelina a decis să renunțe complet la numele soțului ei. Acum, însă, fiica biologică a celor două vedete s-a hotărât să facă același lucru. Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la numele tatălui său.

Cu toate că adolescenta a fost foarte apropiată de părintele său, după procesul de divorț dintre părinții acesteia, Shiloh s-a hotărât să nu mai poarte numele tatălui ei. Nu se știe dacă a recurs la asta pe cale legală sau doar pe rețelele de socializare, acolo unde adolescenta apare doar cu numele de Shiloh Jolie.

Fiica Angelinei și a lui Brad Pitt voia să devină băiat

Fiica celor două staruri voia să devină băiat. Inclusiv actorul povestea la un moment dat că fetița le-ar fi cerut să o strige pe numele de băiat John. Presa străină scria la un moment dat despre faptul că fiica renumiților actori ar fi hotărâtă să-și facă o operație de schimbare de sex. La vremea respectivă apăreau fotografii cu ea, care păreau să confirme zvonurile apărute.

Cu toate acestea, cele mai recente apariții ale adolescentei arată faptul că aceasta s-ar fi răzgândit. Ajunsă la vârsta de 14 ani, Shiloh arată foarte bine și a moștenit trăsăturile frumoase ale ambilor părinți. Însă, până la vârsta de patru ani fetița voia să poarte haine de băieți și părul scurt. Mai mult, ea voia să fie strigată John sau Peter. În urma acestor dorințe ale fetiței, părinții au recurs la sfaturile psihologilor.

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați, spunea actorul Brad Pitt la vremea respectivă.

Adolescenta se bucură de tot sprijinul din partea celebrului ei tată.

„Brad este atât de mândru de Shiloh și de persoana în care ea s-a transformat. Iubește cât de onestă este și cât de bună este cu frații ei, a mărturist un apropiat al actorului Brad Pitt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI