Lăsate netratate, coropișnițele pot deveni distructive pentru gazon. Pentru a preveni deteriorarea să se producă, eliminarea coropișnițelor, este adesea singurul lucru pe care îl putem face.
Aceste insecte pot fi recunoscute prin corpurile lor maro-cenușii, catifelate și cu picioarele frontale largi, asemănătoare cu bile, care sunt bine adaptate pentru săpat. Coropișnițele adulte au aproximativ un centimetru și un sfert în lungime cu aripi. Nimfele, sau coropișnițele imature, au aspect similar, dar sunt mai mici și nu au aripi.
Pagubele făcute de coropișnițe apar de obicei în climatele mai calde. Deteriorarea lor poate fi recunoscută prin cremele ridicate neregulat și iarba uscată. Aceste insecte sunt adesea atrase de peluzele, un covoraș gros și spongios de tăieturi de iarbă nedecompuse pe suprafața solului. Cosirea necorespunzătoare și apa excesivă sau îngrășămintele pot duce la această afecțiune. Coropișnițele consideră că acesta este un habitat adecvat și, în cele din urmă,și se vor apuca de săpături extinse.
Odată ce pământul se va încălzi primăvara, își vor duce drumul până la suprafață pentru a se hrăni cu iarbă, de obicei noaptea. Această hrănire are loc și în centimetrul superior al solului. Femelele vor începe să depună ouă chiar sub suprafața solului în primăvara și la începutul verii, cu eclozarea care va veni la scurt timp după aceea. Nimfele se vor dezvolta apoi pe timpul verii, cu pagube observate până la mijlocul lunii iulie.
Insecticidele chimice, cum ar fi Imidacloprid (Bayer Advanced, Merit) sunt în mod normal aplicate în iunie sau iulie pentru a ucide micile nimfe. Pot fi controlate cu spray-uri, granule sau momeli. Aplicați când timpul de peste noapte este de cel puțin 16 C. și irigați zona înainte. Solul umed ajută la penetrarea insecticidului și încurajează coropișnițele să iasă la suprafață pentru a se hrăni cu momeală. Și astfel vor fi eliminate, mai ales dacă refaceți procedura, cel puțin o săptămână de la prima udare cu insecticid.