Sfâșiată de durere. Ce a făcut Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, la câteva ore după moartea lui

Sfâșiată de durere. Ce a făcut Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, la câteva ore după moartea lui
Ce a făcut Simona Secrier la câteva ore de la moartea lui mihai Constantinescu?

Mihai Constantinescu este plâns de o țară întreagă. După ce zilele trecute Tamara Buciuceanu a lăsat românii în lacrimi, acum decesul lui Constantinescu oferă alte clipe grele. Familia atistului era pregătită de cele mai rele vești, dat fiind faptul că se afla internat în spital deja de luni bune.

Ce a  făcut Simona Secrier la câteva ore de la decesul lui Mihai Constantinescu?

Familia artistului a luat în calcul deja de luni bune varianta finală și cea mai grea. Din păcate, după o luptă grea cu problemele sale cardiace, trupul solistului a cedat în cele din urmă. Mihai Costantinescu a murit ieri, 29 octombrie, la 73 de ani. Curios a fost faptul că locul de veci al cântărețului era pregătit de la finele anului trecut. Artistul a ajuns de urgență la spital și a intrat la Terapie Intensivă încă din luna mai. Cu doar câteva luni înainte de a intra în comă, se pare că ar fi avut o premoniție, așa că el s-a ocupat de locul unde își va dormi somnul de veci, loc în care Simona s-a aflat de curând, pentru a pune la punct toate detaliile. Toate informațiile legate de înmormântare au fost anunțate de nașa de cununie a solistului, Marilena Adam. Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus în cursul zilei de miercuri, la orele 13:00, la Biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu, urmând să fie înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

„Va fi înmormântat în Cimitirul Ghencea din Militari, joi, la ora 14:00. El a vrut modest, nu a vrut un loc de veci pe Aleea Artiștilor”
Marilena Adam

Ce a făcut Simona Secrier la doar câteva ore de la decesul soțului său?
Ce a făcut Simona Secrier la doar câteva ore de la decesul soțului său?

„Adio, Mihai! Ai fost și vei rămâne unic!”

Prietena sa bună, medicul Monica Pop, a fost printre primii care i-au urat drum bun la judecata de apoi. Aceasta și-a luat adio de la marele artist și i-a atribuit, ca de fiecare dată, cele mai frumoase cuvinte.

„Adio, Mihai! Ai fost și vei rămâne unic! Și ca om și ca mare artist! Drum lin, om frumos, prieten drag, cu cea mai frumoasă voce de pe pământ!Adio, Mihai! Ai fost și vei ămâneunic! Și ca om și ca mare artist! Drum lin, om frumos, prieten drag, cu cea mai frumoasă voce de pe pământ!”
Monica Pop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI