Sfârșit tragic pentru un preot de 39 de ani după un accident grav. Bărbatul a lăsat doi copii orfani

Sfârșit tragic pentru un preot de 39 de ani după un accident grav. Bărbatul a lăsat doi copii orfani
Preot mort într-un accident de mașină tragic Sursă: Botoșani News

Tragedie într-o familie, după ce stâlpul familiei a murit în urma unui accident rutier, între localitățile Hănești și Vlăsinești, după ce a pierdut controlul volanului. Preotul Ionuț Miorcăneanu a lăsat în urma sa doi copii și o soție îndurerată care nu își pot reveni din șoc.

Cum a avut loc accidentul

Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire, iar, astăzi, sute de enoriași îl plâng pe părintele care le aducea liniște în case și suflete. Accidentul a avut loc duminică, atunci când într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, acolo unde mașina a părăsit șoseaua și s-a lovit violent de un cap de pod aflat pe marginea drumului.

Potrivit martorilor, impactul a fost unul extrem de agresiv, astfel că volanul a ajuns la nivelul plafonului, iar podul pedalier la nivelul volanului.
La scurt timp după accident, la fața locului au intervenit două echipaje medicale care au găsit victima aruncată la câțiva metri față de mașină. Aceasta prezenta semne vitale, însă la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, după 60 de minute, medicii au declarat decesul. Polițiștii ajunși la locul accidentului au demarat o anchetă pentru a afla cauza exacta a accidentului.

Oamenii își plâng cu lacrimi amare duhovnicul

Părintele Ionuț Miorcăneanu a fost depus luni după-amiază la Biserica “Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, din comuna Tudor Vladimirescu, acolo unde acesta slujea, astfel că enoriașii vor putea să-și ia rămas bun de la el până marți după-amiază, atunci când va fi dus la Biserica Pacea din Botoșani. Acesta va fi înmormântat joi, 30 septembrie, astfel că persoanele care l-au iubit îl vor putea conduce pe ultimul drum.

Potrivit ultimelor informații, în ziua accidentului, preotul se întorcea spre casă de la Biserica “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, acolo unde mai slujea.

Vestea morții sale a îngrozit pe lângă familie și cei apropiați, pe enoriași, care au scris pe pagina de Facebook numai cuvinte de apreciere și de sincere condoealeanțe în urma pierderii sale.

„Un preot dedicat, un suflet minunat și un prieten adevărat ne-a părăsit astăzi brusc lăsându-ne pe toți cei care l-am cunoscut înmărmuriți de durere. Părintele Ionuț Miorcaneanu, paroh al bisericii din Tudor Vladimirescu, a fost un slujitor al lui Dumnezeu așa cum cu toții ar trebui să fim: credincios, implicat, empatic față de enoriași și mereu având asupra sa o vorbă numai bună să mângâie rănile celor din jurul său. Rămas bun om minunat!

Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai însemnat pentru comunitatea noastră și ne rugăm Bunului Dumnezeu să te pună în rândul celor drepți în împărăția să pentru că meriți asta din plin. De asemenea, ne rugăm cu toții Domnului să dea putere soției și copilașilor pe care i-ai lăsat în urmă de a trece peste acest moment cumplit. Nu sunt cuvinte care să exprime durerea din sânul comunității noastre!”, a fost unl dintre mesajele scrise după aflarea veștii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI