07 ian. 2021 | 10:16

Sfârșit tragic în Dâmbovița. Un bărbat a murit carbonizat în timp ce își pregătea mâncarea. Ce s-a întâmplat cu soția

Sănătate
Sfârșit tragic în Dâmbovița. Un bărbat a murit carbonizat în timp ce își pregătea mâncarea. Ce s-a întâmplat cu soția
Pompierii în misiune la casa cuprinsă de flăcări Sursă foto: dambovita24ro

Sfârșit tragic pentru un pensionar de 82 de ani din comună Bezdead, județul Dâmboviţa. Bărbatul a fost găsit carbonizat, după ce a încercat să aprindă focul la afumătoarea unde pregătea carnea de porc.

Cum s-a produs tragedia

Potrivit primelor informații, se pare că hainele bătrânului s-ar fi aprins de la o scânteie necontrolată. Focul s-a extins extrem de repede, iar în scurt timp afumătoarea și locuința în care se afla soția au fost cuprinse de flăcări.

Din fericire, femeia în vârstă de 80 de ani a reușit să scape vie din incendiu, din simplu motiv că ieșise din casă cu puțin timp înainte de tragedie. Soția se speriase din cauza întârzierii soțului, așa că a ieșit afară să vadă ce se petrece.

Femeia a dezvăluit că și-a văzut soțul cu puțin înainte de incendiu și îi spusese că merge să înțesească focul pentru afumătoare, dorind să pregătească carnea de porc. Din păcate, nimic nu prevestea o asemenea nenorocire într-o zi de mare sărbătoare.

„Eu am văzut că trec 5 minute, 10, un sfert de oră, ies afară, am auzit pârâind, am strigat, nu a răspuns nimeni” a spus ea.

Femeia a strigat după ajutor

După ce a văzut infernul provocat de flăcări, femeia a strigat după ajutor. Vecinii alertați au sărit pentru a da o mână de ajutor, dar din păcate, flăcările cuprinsese afumătoarea și toată locuința construită din lemn.

„A început toată casa să ardă, a început de acolo, de jos. S-a extins la acoperiş. Undeva de la afumătoare, am înţeles, a afumat porcul, s-a extins de acolo, nu a avut grijă.”, a dezvăluit un martor, potrivit stirileprotv.ro.

Când au văzut că situația este scăpată de sub control, vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au prezentat mai multe echipaje de la pompieri, ambulanţă şi poliţie.

Din păcate, locuința era amplasată într-o zonă greu accesibilă, astfel că pompierii s-au chinuit destul de mult timp penru a pătrunde la locul incendiului.

Din păcate, în urma intervenției a durat peste două ore, pompierii a fost descoperit cadavrul carbonizat al victimei, fiind declarat decesul. Poliția a demarat în aceste momente o anchetă în cadrul căreia se va lămuri cu exactitate din ce cauză s-a produs tragedia.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro