Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni, 16 septembrie

Episodul 2 din serialul Vlad, sezonul 2 Live Video pe Pro Tv.

Al doilea sezon al serialului Vlad a început odată cu școala. Serialul de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, au anunțat reprezentanții postului TV. Vlad se va difuza tot în fiecare zi de luni, ca până acum fiind programat de la ora 20.30.  Serialul Vlad este realizat după un format achiziționat din Turcia, care a inspirat și serialul Ezel.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni 16 septembrie

Sunt câteva noutăți legate de serialul Vlad pornind încă de la filmare. PRO TV a depus la Comisia Națională de Prognoză o solicitare privind acordarea unui ajutor de 5,4 milioane de lei pentru acest sezon. Între timp scenariștii au transmis deja că planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mult mai nuanțat. În plus, iubirea va juca un rol important în cursul desfășurării acțiunii.

De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte. Și regizorul serialului, Jesus del Cerro spunea că sezonul 2 va fi cu adevărat unul special:

„Sunt bucuros că am continuat filmările pentru cel de-al doilea sezon Vlad, un sezon foarte dinamic şi periculos, dar şi cu elemente de romantism.”

Sezonul 2 aduce un plus serialului

În noul sezon, planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mai nuanțat. Mai mult, iubirea va juca un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut.

Interpretul lui Vlad, actorul Adi Nartea le promite celor care au urmărit serialul că sezonul 2 va aduce un plus categoric: „O să avem o vară plină de acţiune, cu locaţii şi aventuri şi mai interesante decât până acum. Aşteptările publicului vor fi şi ele recompensate, cel puţin la fel ca ale noastre”.

Actori serialul Vlad, sezonul 2.
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni 16 septembrie.

Povestea ia turnuri diferite şi va pune personajele în faţa unor situaţii limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viaţă şi de moarte, anunţă reprezentanţii Pro TV.

Vlad sezonul 2 live stream și vizionare gratuită

Poți să următești serialul Vlad Live Stream Online pe  site-ul protvplus.ro  – Sezonul 2, episodul 2, care va fi difuzat luni 16 septembrie. Serialul se reîntoarce pe micile ecrane și fanii sunt deja nerăbdători să afle ce se întâmplă cu personajele principale. Vă reamintim că în ultimul episod din primul sezon, Vlad a aflat mai multe detalii despre jaful de la cazinou, a început să se apropie din ce în ce mai mult de Eliza și i-a declarat sentimentele. Serialul Vlad vine în sezonul 2 cu multe surprize și vă va ține cu ochii în fața ecranelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI