Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Episodul 4, sezonul 3. VIDEO

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Episodul 4, sezonul 3. VIDEO
Serialul Vlad de la Pro Tv - sezonul 3 - episodul 4.

Vlad află un secret uluitor: Matei este copilul său! Își va dezvălui identitatea acum? Nu ratați episodul din această seară! În această seară vedem un nou episod VLAD de neratat: un secret bine păstrat de către Eliza va fi scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea.

Serialul Vlad de la Pro Tv – sezonul 3 – episodul 4

Săptămâna aceasta se dezvăluie un secret care va zdruncina toate personajele implicate. Eliza spune adevărul despre paternitatea lui Matei și aflăm că acesta nu este copilul lui Ștefan, ci copilul lui Adrian. Cum va reacționa Vlad la auzul acestei vești? Își va dezvălui identitatea reală față de Eliza și față de fiul său?

Știm din episoadele trecute ale noului sezon că Ștefan vrea să obțină custodia lui Matei. Va reuși să facă asta, acum că a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache? Și cum va reacționa acum că Eliza dezvăluie cine este adevăratul tată al copilului?

În episodul trecut am văzut și o întâlnire tensionată între Vlad și Eliza

Acesta s-a oferit să o ajute pe ea și pe copilul ei, însă Eliza a refuzat ajutorul lui, spunându-i că se va descurca singură. Se vor schimba lucrurile acum, fiind presată de Ștefan? Va accepta ajutorul lui Vlad?

Tot în episodul de astăzi îl vom vedea pe Tudor Chirilă în rolul lui Marcel Drăgoi. Acesta este un politician important, despre care aflăm că este de partea lui Iordache. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu. Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de valorile sale, vedem în curând.

Cum vor evolua relațiile dintre personaje și ce impact va avea dezvăluirea secretului bine păzit

Dacă ești fană VLAD și trăiești pentru suspans sau cauți provocări pline de adrenalină, ai ajuns unde trebuie. Înscrie-te completând formularul și poți câștiga un salt cu parașuta alături de Adi Nartea, protagonistul serialului tău preferat!

Saltul cu paraşuta în tandem cu un profesionist TNT Brothers va fi executat de la 4000 m, condiţiile generale fiind următoarele:

Poster serial Vlad în care apare actorul principal.
Serialul Vlad de la Pro Tv – sezonul 3 – episodul 4.
  • Persoanele înscrise trebuie să aibă peste 18 ani.
  • Persoanele ce au peste 60 de ani, au nevoie de un certificat de la medic înainte de a sări.
  • Greutatea maxim admisă pentru săritură este de 110 kg .

În ce constă premiul

Câştigătoarea va primi din partea TNT Brothers un pachet ce conţine: un salt cu paraşuta în tandem + foto si video, realizate de un cameraman profesionist TNT Brothers. Aşa că, dacă iubești suspansul şi cauți provocări pline de adrenalină, intră în concurs completând formularul de mai jos si câștigă o sesiune de skydiving. Nu oricum, ci alături alături de Adi Nartea (protagonistul serialului VLAD). Perioada în care vă puteţi înscrie este între 11 și 25 martie. Consultă REGULAMENTUL aici!