Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Episodul 3, sezonul 3. VIDEO

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Episodul 3, sezonul 3. VIDEO
Serialul Vlad de pe Pro Tv –  sezonul 3, episodul 3 -Live Stream Online.

Vlad a ținut telespectatorii în suspans săptămâna aceasta, în cel de-al doilea episod al noului sezon, iar astăzi vom vedea ce alegeri face și dacă reușește să scape cu viață din Istanbul.

Serialul Vlad de pe Pro Tv –  sezonul 3, episodul 3 -Live Stream Online

Am văzut cum Miki a fost capturată și torturată de către Carla și Iordache. Vlad a fost și el otrăvit și s-a aflat la un pas de moarte, însă și-a revenit și a reușit să îl prindă pe Iordache.

Vlad este pus acum în fața unei alegeri dificile: să salveze viața oamenilor săi, Miki și Tibi, sau să își ducă la capăt misiunea și să îl ucidă pe Iordache, după cum îl instruiește Cezar. Dacă decide să îl elibereze pe Iordache, îi va putea salva în schimb pe Miki și Tibor.

„Credeam că destinația e importantă. Punctul unde vrei să ajungi. Acum știu că drumul este cel care contează. Felul în care îl străbați spune totul despre tine.”

Alegerile lui Vlad din episodul de luni 9 martie

Ce va alege Vlad și dacă el și oamenii săi se vor întoarce în siguranță acasă, vom vedea săptămâna aceasta, într-un nou episod alert.

Tot în episodul de astăzi, vedem cum Eliza suferă consecințele faptelor sale, iar stilul său de viață este în declin, ajungând să se angajeze pe post de menajeră în cadrul unui hotel. De asemenea, ea va fi nevoită din nou să depună mărturie la tribunal, la procesul de apel al soțului său, Ștefan. Acesta, cu ajutorul oamenilor lui Iordache, urmărește să fie achitat și să părăsească închisoarea. Vom vedea dacă va ieși din tribunal fiind un om liber.

Cum se pregătesc actorii din VLAD pentru scenele de acțiune. Ce sporturi practică pentru a se menține în formă

VLAD a revenit pe ecrane cu un nou sezon plin de acțiune și pentru că au o mulțime de scene care necesită efort fizic, actorii serialului practică sporturi pentru a fi în formă și pregătiți pentru provocările fizice de pe platourile de filmare.

Protagonistul serialului, Adrian Nartea, este pasionat de sporturi și practică sport de performanță din clasa a V-a.

Scenă din serialul Vlad.
Serialul Vlad de pe Pro Tv –  sezonul 3, episodul 3 -Live Stream Online.

„Am început cu handbal, apoi din clasa a IX-a am jucat volei de performanță la Brașov, iar acum practic Snowboard, Squash și alergare.”

Olimpia Melinte a practicat și ea mai multe sporturi

„Este foarte greu să vorbesc despre ce sport îmi place mai mult, am făcut handbal, scrimă, gimnastică, iarna merg la schi și iubesc dansul sportiv. Dacă ar fi să aleg unul cred că mi-ar fi greu, poate când merg la cursurile de dans mă simt cel mai bine, dar și energia de pe pârtie îmi aduce bucurie, pentru că îmi place viteza, adrenalina pe care o simt când cobor muntele cu schiurile în picioare. Aș îndemna pe toată lumea să facă mișcare, este cea mai simplă metodă de relaxare și de a te conecta la nevoile corpului
tău.”

Nu ratați un nou episod săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, la PRO TV. Vlad – Fața întunecată a răzbunării!