23 mai 2023 | 13:48

Serialul de pe Pro TV care a început filmările pentru un nou sezon: ‘Gata, e oficial’

Emisiuni TV
Serialul de pe Pro TV care a început filmările pentru un nou sezon: ‘Gata, e oficial’
Serialul de pe Pro TV care a început filmările pentru un nou sezon

Au început filmările pentru un nou sezon, al treilea, al producției ce aduce audiențe impresionante pentru postul de televiziune din Pache Protopopescu. Unul dintre actorii serialului PRO TV a anunțat întoarcerea pe platorile de filmare.

Au început filmările pentru sezonul 3 al celebrului serial de la PRO TV

După ce primele două capitole ale producției s-au bucurat de un succes uriaș în rândul publicului de la noi din țară, s-a dat startul filmărilor celui de-al treilea sezon. După o foarte scurtă vacanță, actorii s-au întors pe platourile de filmare.

Anunțul a fost făcut de unul dintre cei mai îndrăgiți membri ai distribuției serialului „Clanul” de la PRO TV. Denis Hanganu a mărturisit că este un moment de fericire pentru el, înțelegând acum cât de mare este interesul românilor pentru povestea adusă de ei pe micul ecran.

Actorul este convins că sezonul 3 „Clanul” va aduce „tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit” și promite să îi țină pe fani la curent cu detalii inedite din culise.

„E oficial: începem filmările pentru sezonul 3 din «Clanul». E un moment de bucurie în ceea ce mă privește, fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit până la urmă, să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV.

Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele sociale, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim“, a spus Denis Hanganu.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat Adrian Minune când Karmen l-a sunat de pe platourile de filmare pentru „Clanul”: „Eram cu toți bodyguarzii acolo!” EXCLUSIV VIDEO

„Vor fi schimbări majore”

Marian Olteanu își amintește că anul trecut, în aceeași perioadă, filmau primul sezon al serialului – fenomen. Chiar de atunci era convins că producția va fi apreciată de români. Succesul nu este o surpriză pentru el, în condițiile în care echipa din spatele camerelor de filmat „a făcut o treabă extraordinară”.

„Anul trecut, pe vremea asta, filmam pentru primul sezon. Nu văzusem nimic, nu știam cum o să arate, dar eram convins că o să prindă și că oamenii se vor conecta cu serialul din prima, pentru că știam cât de mult profesionalism este în spate. Așa a și fost. Acum nu-mi vine să cred că, la un an distanță, filmăm pentru sezonul trei. Și asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare.

E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toți. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt și eu surprins pe măsură ce citesc scenariul și abia aștept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el“, a declarat Marian Olteanu.

Te-ar putea interesa și: Marian Olteanu, dezvăluiri din culisele serialului „Clanul”. Ce spune despre Theo Rose, ce se întâmplă pe platou de când e însărcinată VIDEO EXCLUSIV

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Scandal sexual. Procuror, acuzat de un politician că i-a făcut propuneri indecente
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Telefoanele care emit cele mai multe radiații. Lista neagră
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Vor fi puși să plătească. Decizie în România pentru acești părinti cu copii: Nu mai putem accepta
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro