Serghei Mizil, derapaj sexist la adresa Oanei Roman. Cătălin Măruță a fost șocat

Serghei Mizil, derapaj sexist la adresa Oanei Roman. Cătălin Măruță a fost șocat
Ce a spus Serghei Mizil despre Oana Roman

Serghei Mizil a fost invitat azi la rubrica Sosurilor iuți, din cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV. Cătălin Măruță i-a lansat multe provocări, ca de fiecare dată, așa cum rubrica faimoasă o cere. Însă Serghei Mizil nu a mizat pe faptul că va mânca iute și astfel va ”ascunde” anumite adevăruri, ci pe faptul că va spune totul, fără vreo urmă de reținere. La o anumită întrebare, Serghei Mizil a dat un răspuns ce a vizat-o și pe Oana Roman!…

Serghei Mizil, la sosurile iuți

Serghei Mizil a răspuns prompt la invitația lui Cătălin Măruță de a participa la Sosurile iuți, cea mai „temută” rubrică din emisiunea sa, care se „joacă” în fiecare vineri. El a preferat să dea cărțile pe față și să nu aleagă varianta de a mânca iute, deși îi place mâncarea picantă. Iată cum s-a desfășurat rubrica:

  • „Spune numele a trei femei care ți-au făcut avansuri din showbiz!

Nu mi-a facut niciuna avansuri din showbiz. Nici eu nu le-am făcut avansuri.

  • Numește o femeie cu care te-ai fi căsătorit.

Cu Delia. E și frumoasă, si cum se îmbracă, are prezență, îmi place rău de ea. La ora actuală e cea mai cea.

  • Numește vedetele care nu au ce căuta în showbiz.

Mădălin Voicu, pentru că în tot ce spune. E foarte nasol la vârsta asta să ajungi la discuții d-astea, înainte eram frați. Ultima data a apărut cand a murit sora, a apărut el să vorbească de familia mea. Se baga în orice și bate câmpii la greu. El se bagă, ceartă pe toată lumea, când… Cum să dai tu lecții de viață când fiecare are bubele lui?

Aoleu, am uitat-o pe Tatoiu, pe care nici în groapă nu o uit. E la fel ca celălalt. Ea știe tot, se contrazice în emisiune ea cu ea. Pe Monica Tatoiu nu o știu personal, dar nu se poate să intri tu în viața omului așa! Ea știe absolut orice subiect. Mă dădeam cu capul de parbriz dacă uitam de Monica Tatoiu.

Am boală pe cei care nu fac nimic și vorbesc despre viața altora.

  • Numește un prieten care te-a dezamăgit.

Jean Maurer. Nici p-asta nu l-am înteles de ce a avut această reactie. P-ăștia i-au înnebunit gagicile. A avut o reacție pe care nu am înțeles-o niciodată. Apoi a avut o ură față de mine.

  • Numește pe cineva din showbiz care bea.

Sa bea, așa, unul, de nivelul meu, mai greu. Costin Marculescu, Dumnezeu să-l ierte, combatea tare…. Eu am fost singurul care a venit matol la emisiuni”, a fost o parte dintre întrebările puse și răspunsurile date în această ediție.

Ce a spus Serghei Mizil despre Oana Roman

O altă provocare lansată pentru Serghei Mizil a fost să aleagă cu cine ar alege să rămână pe o insulă, dacă ar veni Sfârșitul Lumii. El avea de ales între: Oana Lis, Oana Roman, Adriana Bahmuteanu. Răspunsul lui Serghei Mizil l-a șocat pe prezentator.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, ca Oana Roman mă manca. Punea muștar pe mine și ma alerga toata insula”, a spus Serghei Mizil, iar Cătălin Măruță a reacționat:

”Hai, măi, Serghei, cum să zici așa ceva!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI