Serena Williams, refuzată la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudată

de: Năstase Mirabela
09 09. 2020

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros să nu fie obligată să stea în același hotel cu ceilalți sportivi prezenți la turneu, însă aceștia au refuzat-o.

Serena Williams, refuzată la Roland Garros

Astfel, organizatorii de la Roland Garros au anunțat-o pe Serena Willoams că nu se pune problema unui favor. În aceste condiții, jucătoarea s-a declarat mirată că cererea i-a fost refuzată, însă orgnizatorii au decis să primească spectatorii în tribune.

„Speram să stau la apartamentul meu din Paris, dar asta e, o iau zi cu zi. Simt că francezii fac și ei ce pot mai bine. Nu pot să-i arat cu degetul și să le spun ce să facă. Dacă tot primesc fani, ar fi normal să putem să stăm și în alte locuri. Nu ne lasă să stăm în locuințe private dar primesc fani. Eu n-o să stau la un metru și jumătate de ei, o să stau la trei metri! Eu am fost internată în spital de câteva ori, am probleme cu plămânii”, a declarat Serena Williams într-o conferință de presă.

Cu toate acestea, Serena Williams le-a cerut aceeași favoare și organizatorilor de la US Open, însă aceștia au fost de acord, iar americanca nu stă la același hotel cu toată lumea. De menționat este că Roland Garros va începe pe 28 septembrie.

Cine este Serena Williams

Serena Jameka Williams s-a născut pe data 26 septembrie 1981 și este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA, fost lider mondial. În cariera sa, Serena Williams a câștigat 73 de titluri WTA: 50 la simplu, dintre care 23 titluri de Grand Slam, 21 la dublu feminin, și două la dublu mixt. Aceasta a câștigat și patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin. De menționat este că Serena Williams a câștigat în cariera sa mai mulți bani din premii decât orice altă sportivă.

Ea este considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului. Ea este sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams și soția fondatorului Reddit, Alexis Ohanian, cu care aceasta are o fiică.

De menționat este că jucătoarea Serena Williams, locul 8 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului US Open. Aceasta a trecut în optimi de favorita 15, sportiva Elena Maria Sakkari (22 WTA).

Serena Williams s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (6), 6-3, în doua ore și 28 de minute. De asemenea, în faza următoare, americanca o va întâlni pe câștigătoarea meciului Alize Cornet (Franta, locul 56 WTA) – Tvetana Pironkova (Bulgaria).