Serena Williams a vrut să-i dea cu flit soțului când l-a cunoscut. O replică a făcut-o să se răzgândească

Serena Williams a vrut să-i dea cu flit soțului când l-a cunoscut. O replică a făcut-o să se răzgândească
Serena Williams a vrut să-i dea cu flit soțului când l-a cunoscut. O replică a făcut-o să se răzgândească

Celebra jucătoare de tenis Serena Williams a povestit cum a fost cucerită de actualul soț, deși inițial a vrut să-i dea cu flit.

O replică a făcut-o pe Serema Williams să se răzgândească

Ocupanta locului 9 în clasamentul WTA s-a căsătorit în 2017 cu Alexis Kerry Ohanian, deși în prima fază omul de afaceri nu a impresionat-o pe jucătoarea de tenis. DEci nu putem vorbi despre un început ideal într-o relație. Acesta însă a făcut un gest care i s-a părut „hot” Serenei Williams. Povestea de dragoste a început la Roma. Rememorează acele momente chiar Serena Williams, marea învinsă a Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon din 2019.

„Aventura a început la Roma în urmă cu 5 sau 6 ani. Sunt cea mai rea în privința reperelor temporare. El s-a așezat la masa mea. I-am spus să plece. A refuzat. Asta mi s-a părut hot. L-am întrebat dacă îi plac trufele. A zis că da. În cele din urmă am spus și eu da. Și iată unde suntem acum, 5 sau 6 ani mai târziu”, a scris Serena Williams pe Instagram.

Între timp, lucrurile s-au așezat, cei doi s-au căsătorit în 2017 la New Orleans, iar ceremonia ar fi costat un milion de dolari. În viața lor apăruse deja primul copil al cuplului, o fetiță, Olympia Ohanian.

Alexis Ohanian, un antreprenor talentat, dar cu venituri sub cele ale Serenei Williams

Alexis Kerry Ohanian, 37 de ani, este un om de afaceri american de origine armeană. Extrem de talentat, este considerat o adevărată vedetă a internetului.

Pe plan profesional, Alexis Ohanian a devenit celebru pentru că, la începutul anilor 2000, a creat site-ul Reddit împreună cu prietenul său, Steve Huffman. Conceptul platformei este foarte simplu: dezabateri și discuții pe teme variate, dar și partajarea de texte, foto, video, etc. Un forum folosit, în special, de amatorii de seriale, filme și jocuri video.

În câțiva ani, Reddit a cunoscut un succes major. Totuși, în pofida acestei reușite profesionale, Alexis Ohanian a decis să vândă afacerea în urmă cu mai bine de zece ani, păstrându-și, totuși, funcția de șef al consiliului de administrație. În același timp, și-a multiplicat proiectele profesionale.

Potrivit revistei Forbes, averea lui personală se ridică la aproximativ 4 milioane de euro, față de cele 160 de milioane ale soției lui, Serena Williams.