14 iun. 2022 | 16:45

Serena Williams a făcut anunțul așteptat de fani: „Ne vedem acolo”

Sport
Serena Williams a făcut anunțul așteptat de fani: „Ne vedem acolo”
Serena Williams a cucerit 23 de trofee de Grand Slam în toată cariera

Serena Williams a făcut anunțul așteptat de fani. Fostul lider mondial n-a mai jucat nicio partidă oficială de la ediția de anul trecut a turneului de la Wimbledon când a abandonat în primul tur din cauza unei accidentări. În aprilie, după ce fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, a anunțat că va lucra „full-time” cu Simona Halep, americanca a dat de înțeles că ar putea reveni și ea în circuit. După mai bine de două luni de tăcere, Serena Williams a anunțat la ce turneu va reveni pe teren.

Serena Williams a făcut anunțul așteptat de fani

Serena Williams a făcut anunțul așteptat de fani. Câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a ieșit de pe „radarul” circuitului mondial de aproape un an. În 2021, ea abandona în ptimul tur al competiției de la Wimbledon din cauza unei accidentări.

De atunci, Williams n-a mai participat la niciun turneu. Acest lucru l-a și determinat pe Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o vreme de un deceniu, să accepte să devină tehnicianul Simonei Halep, la începutul lunii aprilie. Francezul a povestit că i-a cerut acceptul jucătoarei americane pentru a o antrena pe româncă.

„Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversaţie cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva“, a explicat Mouratoglou pe Twitter cum a devenit antrenorul Simonei Halep.

„Ne vedem acolo”

Serena Williams n-a reacționat tocmai bine la auzul veștii colaborării Mouratoglou-Halep, în ciuda acceptului invocat de antrenor. Ea s-a grăbit să anunțe că ar putea juca la Wimbledon, apoi i-a dat „unfollow” lui Mouratoglou pe rețelele sociale.

Atitudinea Serenei Williams a fost un mister chiar și pentru cel care i-a fost nu doar antrenor timp de un deceniu, dar și iubit, pentru trei ani. Mouratoglou s-a declarat surprins de reacția americancei. precizând că precizat că „uneori e greu să îi descifrez limbajul”.

„Nu vreau să vorbesc în numele ei (n.r. – al Serenei Williams). Am avut o discuție înainte să încep să lucrez cu Simona. Am întrebat-o dacă are în plan să joace din nou pe termen scurt, nu mi-a răspuns. Așa că i-am spus că vreau să lucrez și că, dacă va dori să revină, vom discuta din nou. De atunci, ea a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să joace Wimbledon, ceea ce m-a surprins, dar uneori este greu să descifrez limbajul Serenei, deși o cunosc de zece ani”, a spus Patrick Mouratoglou, la France TV Info.

După o tăcere de două luni, Serena Williams a confirmat că va participa la Wimbledon. Ea și-a exprimat intenția indirect, printr-o postare făcută pe Instagram în care apare cu picioarele pe iarbă. „E o întâlnire. Ne vedem acolo”, a fost mesajul americancei.

Fără vreun meci oficial disputat de aproape un an de zile, Serena Williams se află în prezent pe locul 1208 în ierarhia WTA. Pentru a participa la turneul de la All England Club ea va avea nevoie de un wild-card din partea organizatorilor.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro