Șerban Huidu l-a desființat pe Emi Pian: „Un jeg”. A primit imediat răspunsul: „Ești un criminal”

Șerban Huidu l-a desființat pe Emi Pian: „Un jeg”. A primit imediat răspunsul: „Ești un criminal”
Șerban Huidu l-a desființat pe Emi Pian: „Un jeg”. A primit imediat răspunsul: „Ești un criminal”

A fost prima reacție a lui Șerban Huidu, după ce Emi Pian a fost înmormântat. Astfel că afirmația prezentatorului TV a stârnit războiul, iar Bianca Pop a răbufnit.

Mesajul lui Șerban Huidu despre Emi Pian

Mulți oameni au reacționat după înmormântarea lui Emi Pian. Dacă mulți l-au plâns și s-au arătat profund îndurerațu, au existat și persoane care au adus cuvinte jignitoare la adresa celebrului interlop. Printre ei se numără și Șerban Huidu, care a avut o reacție acidă după ce liderul Duduienilor a fost îngropat.

Astfel, într-o postare de pe contul de Facebook, prezentatorul TV a scris că lumea pune mult prea mult accent pe moartea lui Pian și că acesta este principalul motiv pentru care nu mai știm să ne apreciem adevăratele valori.

”Băi fraților, dar cine e jegul ăsta? Zici că e cel puțin rege. E plin feed-ul de el. Un magraon de toată jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Și toată lumea îl bagă în seamă. Uite așa ne dispar ”valorile”, oameni buni. O să rămână România fără cartofori proxeneți și șmecherați. Vai de ”mafioții noștri”, a scris Șerban Huidu pe rețelele de socializare.

Reacția acidă a Biancăi Pop

Însă la scurt timp după postarea lui pe rețelele sociale, Bianca Pop nu s-a putut abține și a reacționat. Extrem de devastată de durere  după moartea lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, fosta ispită de la Insula Iubirii l-a numit pe Șerban Huidu ”criminal”, susținând că nu știe cu cine s-a pus.

”Tu ești un criminal!”, ”Ești un 0 @serbanhuidu ești un NIMENI! Probabil bagi naftalina zilnic și nu stii de cine te-ai luat 🤣 Îți spun eu! Te ai luat de familia mea! Duduieni! Pian cum ii sti tu sunt familia mea! Și pentru ce ai postat tu Dumnezeu o sa te bata”, a fost reacția brunetei, ca răspuns la mesajul lui Șerban Huidu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI