Şerban Huidu, imagine rară împreună cu familia. Cum arată soţia realizatorului TV după ani buni de absenţă în spaţiul public

Şerban Huidu, imagine rară împreună cu familia. Cum arată soţia realizatorului TV după ani buni de absenţă în spaţiul public
Şerban Huidu, imagine rară împreună cu familia. Cum arată soţia realizatorului TV după ani buni de absenţă în spaţiul public

Șerban Huidu apare din ce în ce mai rar în spațiul public. În plus, el a anunțat luna trecută că nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor, preferând să facă parte din echipa din spatele emisiunii.

Şerban Huidu, imagine rară împreună cu familia. Cum arată soţia realizatorului TV

Celebrul prezentator tv a apărut recent pe Instagram, alături de soția lui, dar și de fratele său și soția acestuia, Giulia Anghelescu.

Este una dintre aparițiile rare a soției lui Șerban Huidu, care s-a ferit de luminile reflectoarelor în ultimii 6-7 ani și a preferat să fie discretă cu aparițiile sale în presă.

Acum, Giulia Anghelescu a postat o fotografie din vacanță cu soțul ei, dar și cu fratele acestuia, Șerban Huidu, soția lui și copiii.

Cristina și Șerban Huidu s-au căsătorit la începutul anului 2000. Accidentul pe care prezentatorul Tv l-a avut la schi în 2010 a adus-o pentru prima oară în atenția presei pe Cristina.

Cine e Cristina Huidu

La acea vreme, ea s-a arătat deranjată de insistența cu care jurnaliștii încercau să afle detalii despre starea de sănătate a lui Șerban Huidu, care s-a aflat la un pas de moarte.

„Când Șerban era în spital, medicii îmi spuneau că nu au văzut niciodată asemenea ferocitate din partea jurnaliștilor: sunau și se dădeau drept doctori din Viena, au venit la spital, au încercat să intre în salon, să obțină fotografii. Nu au avut nicio limită în a păstra distanța de care noi am fi avut nevoie.”.

Apoi, în 2011 a intrat din nou în atenția presei, odată cu accidentul mortal provocat de Șerban Huidu. Mașina condusă de prezentator a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, iar 3 oameni au murit.

 „Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla.

S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, declara Cristina Hudiu anul trecut.

Ea a explicat că nu și-a dorit niciodată să fie persoană publică, motiv pentru care nu a mers niciodată la evenimente sau nu a vrut să fie în același loc în care era și presa.

În plus, a mai spus ea, a preferat mereu să păstreze discreția asupra vieții private.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI