02 feb. 2024 | 16:34

Şerban Huidu, despre scandalul cu Andreea Esca de la Cronica Cârcotaşilor. S-a lăsat cu ameninţări de judecată: „Am dat ce era mai cuminte, erau lucruri urâte”

Monden
Şerban Huidu, despre scandalul cu Andreea Esca de la Cronica Cârcotaşilor. S-a lăsat cu ameninţări de judecată:
Dezvăluiri despre scandalul dintre Șerban Huidu și Andreea Esca. Ce s-a aflat, de fapt, în spatele imaginilor sensibile.

Şerban Huidu a făcut dezvăluiri din culisele scandalului cu Andreea Esca și Cronica Cârcotașilor. În urmă cu mulți ani, prezentatoarea a apărut înjurând la pupitrul știrilor Pro TV, fapt ce a generat tensiuni în spațiul public. Situația era, de fapt, mult mai gravă, în ciuda tuturor zvonurilor.

Cum a apărut Andreea Esca înjurând la pupitrul Pro TV

În urmă cu mulți ani, Andreea Esca de la Pro TV a fost implicată într-un scandal ce a luat amploare pe internet. Cronica Cârcotaşilor a făcut public un material video în care jurnalista a uitat microfonul deschis și a fost auzită înjurând de la pupitrul știrilor.

Înregistrările cu prezentatoarea TV, apărute chiar înainte ca aceasta să intre în direct la Pro TV, au dat naștere multor tensiuni, ajungându-se aproape la amenințări cu acționarea în instanță. Doar că informațiile deținute de Șerban Huidu erau mult mai grave decât acestea.

Te-ar putea interesa și: Şerban Huidu, ofertat de Antena 1. Suma colosală pe care postul TV ar fi oferit-o: „Să-şi pună pofta în cui!”

Cum a ajuns Șerban Huidu în posesia casetei audio-video

În ciuda acuzațiilor ce i-au fost aduse, Șerban Huidu a explicat că nu a furat imaginea Pro TV-ului pentru a genera scandal în spațiul public. Momentul în care Andreea Esca înjura i-a fost furnizat șefului de la Cronica Cârcotașilor de către cineva din Suedia, care avea un difuzor.

Pro TV-ul a emis necodat, în loc de codat, având rețea internă între Buftea și Pache Protopopescu. Persoana care a prins emisia l-a apelat pe Șerban Huidu din Gothenburg, unde a obținut imaginile, trimițându-le apoi pe o casetă cu ajutorul trenului, în București.

Cristian Tabără, imagini nedifuzate în timp ce înjura echipa Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu a mers la gară la București, de unde a ridicat caseta cu momentul în care Andreea Esca înjura la pupitrul știrilor, înainte să apară în direct. Doar că înregistrările reprezentau momente mult mai grave din culisele presei românești.

Se pare că pe casetă ar fi fost surprins și Cristian Tabără, în timp ce înjura cârcotașii și multe alte episoade grave, potrivit dezvăluirilor făcute de Șerban Huidu, în podcastul lui Mihai Morar.

Șerban Huidu, dezvăluiri despre emisia necodată a Pro TV-ului, de 24 de ore

„Povestea cu (Andreea – n.r.) Esca a fost aşa… Era un tip care urmărea Pro TV Internaţional din Suedia şi emitea undeva în America. Emitea codat totul, ca să nu mai plătească, dar a emis 24 de ore necodat, a tras totul pe o casetă.

Ştii câte aveam? Am dat ce era mai soft, mai cuminte. Vai ce era… Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând cârcotaşii. Nu l-am dat niciodată! Prezenta ştirile atunci. Am avut foarte mult material”, a dezvăluit Șerban Huidu într-un episod din podcastul lui Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Ce spune Șerban Huidu despre America Express. Fratele şi cumnata fac furori în concursul de pe Antena 1: „E foarte greu de făcut” VIDEO EXCLUSIV

Cum i-a închis Șerban Huidu gura lui Adrian Sârbu, când a spus că îl dă în judecată

Adrian Sârbu, patronul Pro TV-ului de la acea vreme, l-a amenințat pe Șerban Huidu că îl dă în judecată, în urma imaginilor difuzate cu Andreea Esca. Doar că șeful Cronicii Cârcotașilor i-a trimis acestuia o copie a casetei, pentru a vedea toate informațiile și imaginile pe care le avea în posesie.

„Mi-a mulţumit apoi. Erau lucruri care nu trebuiau să ajungă la TV. Dar faza cu (Andreea – n.r.) Esca a fost haioasă. Eu am ales ce a fost mai okay”, a declarat Șerban Huidu.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro