22 ian. 2024 | 22:20

Sensy și-a botezat fiul! Ce a pățit la biserică: „Am uitat certificatul acasă, nașa a uitat pantofii lui acasă” EXCLUSIV

Monden
Sensy și-a botezat fiul! Ce a pățit la biserică: „Am uitat certificatul acasă, nașa a uitat pantofii lui acasă” EXCLUSIV
Sensy și-a botezat fiul. Ce a pățit la ceremonia de la biserică. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sâmbătă, 20 ianuarie, a fost o zi importantă pentru Sensy și soțul ei, Valentin Nedelcu. Aceștia și-au creștinat fiul cu emoții mari. Influencerița a pregătit toul, până la cel mai mic detaliu. Cei 80 de invitați s-au distrat pe cinste la petrecerea de botez a micuțului Aaron. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, frumoasa mămică ne-a vorbit despre peripețiile din timpul botezului.

Fiul lui Sensy a fost “fascinat” în timpul slujbei de botez

Sensy a devenit mamă pentru prima oară în luna septembrie și chiar de atunci influcenerița s-a ocupat de pregătirile pentru botez. Vedeta a pus la punct fiecare detaliu în parte ca totul să iasă așa cum și-a dorit. Vedeta ne-a oferit detalii despre slujba de botez, dar și despre nașii micuțului Aaron.

“Aaron a fost fascinat de tot, el adoră să stea în brațe, poziție verticală cu fața către oameni. A fost foarte atent și curios la tot ce se întampla. Și în apă a fost foarte cuminte, chiar dacă a fost băgat cu capul, deși l-am rugat pe preot doar să îl stropească.

Eu l-am obișnuit cu apa pe față, astfel copilul nu s-a speriat și nu a plâns. La îmbrăcat nu prea îi place, decât în pijama… Atâtea straturi de haine, cămașă, vestă, sacou…A fost cam prea mult pentru el, plus că îi era și foarte foame, și somn. A adormit cu biberonul în gură.

Nașii sunt prietenii noștri foarte buni, care ne-au devenit familie, sunt și nașii noștri de cununie, oameni cum rar îți este dat să întâlnești. Coincidența face că eu mă știam cu nașa de dinainte, la fel și soțul cu nașul, din perioada liceului”, a declarat Sensy, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sensy, despre peripețiile din timpul botezului: “Am uitat certificatul”

Sensy a încercat ca totul să fie perfect, încă a avut parte de câteva momente tensionate. Vedeta a invitat aproximativ 110 persoane, dintre care doar 80 au venit. Mai mult decât atât, Sensy a uitat certificatul micuțului acasă, iar nașa a uitat pantofii de botez. Influencerița ne-a oferit detalii despre micile peripeții.

Citește și: Cătălin Botezatu este bolnav! Ce a pățit designer-ul la scurt timp după ce s-a întors din vacanță EXCLUSIV – Playtech Știri

„Peripeții au fost foarte multe. Începând cu vremea de la 13 grade la -5 de pe o zi pe alta, a fost șoc, zăpadă, gheață, copil mic să îl plimbi de colo-colo, foarte complicat pentru noi, dar și pentru el. La biserică, am uitat certificatul de naștere acasă, nașa a uitat pantofii lui acasă. Faptul că l-a băgat cu capul în apă, deși noi l-am rugat pe preot să nu o facă.

Și, din păcate, în această perioadă, foarte mulți dintre cei care trebuiau să fie la eveniment sunt plecați prin vacanțe. Lista era undeva la 110 persoane și, evident, anulările în aceeași zi sau cu o zi înainte sunt inevitabile la orice eveniment, dar eu am un stil așa, poate greșesc, că nu mă supăr, nu mă deranjează aceste „țepe” pe care toți cei care organizează astfel de evenimente le iau, că… e inevitabil, poate doar dacă ai 30 de invitați nu se întâmplă.

Soțul digeră mai greu veștile astea, dar eu sunt super zen. Cine își dorește cu adevărat și cine contează este alături de tine mereu”, a spus Sensy, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Printre cei 80 invitați prezenți la eveniment, s-au numărat și Oana Roman, alături de fiica ei, care s-au distrat pe cinste!

Citește și: Ce spune Andreea Tonciu după ce a părăsit competiția Survivor All Stars: “Am avut o problemă clară” EXCLUSIV – Playtech Știri

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro