Senatoarea AUR șochează din nou. Ce a răspuns Diana Șoșoacă la propunerea lui Mircea Badea de a-și face testul pentru COVID-19

Senatoarea AUR șochează din nou. Ce a răspuns Diana Șoșoacă la propunerea lui Mircea Badea de a-și face testul pentru COVID-19
Discuție neașteptată între Mircea Badea și Diana Șoșoacă Sursă foto: Instagram: Mihai Gâdea

Diana Șoșoacă a fost invitată în cadrul unei emisiuni, moment în care mulți curioși au stat cu ochii ațintiți spre televizor pentru a afla ce mai spune celebra senatoarea AUR. Aceasta a ajuns în atenția publicului datorită numeroaselor sale intervenții anti-mască. După mai multe discuții pe tema pandemiei de COVID-19, avocata a avut un schimb de replici memorabil cu Micea Badea.

Propunerea lui Mihai Gâdea pentru Mircea Badea și Diana Șoșoacă

Spre finalul emisiunii “Sinteza Zilei”, Mircea Badea a intervenit în discuția dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă, găsind mai multe subiecte de dezbătut în comun.

La un moment dat, simpaticul prezentator al emisiunii “În gura presei” s-a lăudat că are multe ilegalități pe care i le-ar putea spune avocatei, încât le-ar putea povesti într-o noapte întreagă, poate chiar de Revelion. Într-o discuție legată de justiție, Diana Șoșoacă a intervenit în apărarea legii: „Să nu minimalizăm, totuși, justiția…”, a zis, la un moment dat, Diana Șoșoacă.

Imediat, Mircea Badea a simțit să intervină pentru a-și expune faptele rușinoase: „Vreți să vă spun numai ce condamnări am avut eu?! Ne facem Revelionul, credeți-mă…”, a dezvăluit Mircea Badea.

Mihai Gâdea a profitat de ocazie și le-a propus celor doi să facă revelionul împreună, dacă tot au atâtea secrete de împărtășit: “Dar nu vreți să-l faceți împreună și să povestiți mai multe?”, a spus acesta.

Diana Șoșoacă, schimb de glume cu Mircea Badea

Mircea Badea nu s-a sustras de la invitația colegului său, însă cu o condiție: „Ba da! Dar, doamna Șoșoacă, ne testăm înainte (n.r. se referă la un test pentru coronavirus)”, a zis Mircea Badea.

Răspunsul la care nimeni nu se aștepta a sosit rapid: „Niciodată!”, a spus Diana Șoșoacă, recunoscută pentru principiile sale vizavi de regulile impuse de autorități. Aceasta a continuat ideea într-o notă de umor, explicând că, mai degrabă face un test de sarcină decât unul de covid-19:

„Poate dacă vreți dumneavoastră pentru un test de sarcină”, a continuat Diana Șoșoacă, replică urmată de hohote de râs.

Mircea Badea a continuat să dea explicații despre trecutul său misterios: „Să povestesc condamnările mele din civil, probabil că urmează și penale… că se încordează ăștia…”, a spus, ulterior, Mircea Badea, moment în care a intervenit din nou Diana Șoșoacă: „Dacă voi ajunge în Comisia de abuzuri, eu o să vă rog să mă sesizați ca să pot să iau în considerare toate cazurile dumneavoastră. (…) Putem schimba sistemul, să știți, dacă vreți să mă ajutați, cu mare drag!”
„Nu cu 9 la sută, credeți-mă”, a replicat Mircea Badea, potrivit Antena3, citat de dcnews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI