Semnul din palmă care îți arată dacă ai calități de lider. Apare ca o formă geometrică

Semnul din palmă care îți arată dacă ai calități de lider. Apare ca o formă geometrică
Ce reprezintă diferite forme geometrice din palmă

Palmele noastre ascund mesaje despre personalitatea și viitorul nostru pe care nu le putem citi singuri. Mihai Voropchievici, numerolog, ne spune care sunt avertismentele și ajutoarele din palmă de care trebuie să ținem cont.

Ce semnifică diferite forme din palmă

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, chiromanția are forme geometrice și ne arată diferite calități pe care le avem. Triunghiul, de exemplu, indiferent de ce dimensiune are și unde este poziționat, indică faptul că ai un talent într-o anumită latură.

„Dacă ar fi sub degetul arătător, semnifică faptul că ești lider. Dacă e sub degetul inelar, ai o grămadă de posibilități. Poți să fii un mare șef de marketing sau să te ocupi de comerț la nivel mare. Ai un talent și te poți dezvolta. Triunghiul înseamnă talent. Înseamnă și protecție totală. Forța divină te propulsează. Sunt o persoană de bază. Dacă tu ai protecție divină, te scoți din toate”, a spus numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

În palmă mai putea avea și stele, care se plantează pe linia vieții, a destinului sau în podul palmei. În acest caz, persoana respectivă are anumite abilități ieșite din comun într-un anumit domeniu. De asemenea, dacă apare în partea de sus a liniei vieții, înseamnă că persoana este inteligentă, mai spune acesta.

Ce reprezintă forma rombului și forma unui pește

Rombul, sau un fel de pătrat turtit, apare la persoanele care au degetul inelar mai lung decât cel arătător. Acest semn îl au persoanele care sunt dispuse să riște și care fac orice pentru a câștiga.

„Cei care au acest semn pe mâna dreaptă sunt de nestăpânit, iar cei care îl au pe mâna stângă sunt mai domoli. Ei sunt oamenii care nu cred, până nu văd.

Sunt oameni deciși, care nu dau înapoi. Rombul, în general, se poziționează într-o linie. Merge în linia vieții și are continuitate. E ca o probă de încercare în viața teribiliștilor. Pentru ei, este o avertizare foarte serioasă. Aștia nu se tem de moarte”, mai spune Mihai Voropchievici.

Persoanele care au forma unu pește pe mână sunt, de regulă, cele care au o credință de fier. Această formă se poate vedea pe linia inimii și poate fi o combinație între un x și un triunghi în coadă.