Semnele care au arătat că divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc este iminent. Unde s-a produs ruptura definitivă

de: Ana Chivu
09 09. 2022

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi nu au apucat să sărbătorească măcar un an de la căsătorie. Aceștia trebuiau să se bucure de cununia religioasă și de marea petrecere peste doar două luni. dar iată că soarta a decis altfel în cazul lor. Jucătoarea de tenis a plecat chiar ieri de la locuința din Primăverii cumpărată de afacerist după logodnă. Fanii săi au descoperit abia acum semnele care indicau separarea dintre ei. Despre ce este vorba?

Semnele care arătau divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: totul este clar

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la mai puțin de un an de când au spus DA în fața ofițerului stării civile. Cei doi au șocat o lume întreagă cu anunțul. Aceștia se pregătesc să se separe la notar pentru că nu au bunuri împreună. Procedura va fi una simplă și foarte discretă, așa cum și-a obișnuit sportiva fanii și familia.

Toată lumea se întreabă acum ce ar fi dus la o asemenea despărțire prematură. Soții aveau planuri mari împreună și păreau extrem de îndrăgostiți. Ei își doreau o familie și jucătoarea de tenis era pregătită să devină mamă chiar în viitorul apropiat. Simo nu a făcut nicio declarație publică, timp în care Toni Iuruc a fost cel care a mărturisit oficial că aceștia au pus stop poveștii lor de iubire.

Motive de divorț: care ar fi fost problemele dintre soți?

Fanii au observat că Simona Halep nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializa în ultima perioadă, acesta fiind primul indiciu care anunța faptul că lucrurile nu sunt ca înainte. După ce s-a aflat de divorț, mulți din admiratorii ei au înțeles mai apoi absența sa din mediul online. Dispariția acesteia a fost strâns legată de problemele pe care le avea în mariaj.

Simona Halep și Toni Iuruc cel mai probabil au încercat să își mai dea o șansă și au plecat într-o vacanță în luna iulie. Părinții campioanei ar fi insistat ca ea și afaceristul să își mai dea o șansă, dar nici zilele de relaxare în doi nu au ajutat, arată ProSport. Soții au ajuns la concluzia că mariajul lor nu funcționează și că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Nu se știu încă motivele clare care au dus la această ruptură, dar speculațiile arată că programul încărcat al sportivei și faptul că este des plecată de acasă ar fi răcit legătura dintre amorezi.