Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit

Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit
Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit

Bărbaților nu le este ușor să-și exprime sentimentele, iar teama că pot fi refuzați îi descurajează și mai mult. Aceștia se blochează pur și simplu în fața ta de emoții. Îți poți da seama cu ușurință dacă un bărbat te place sau nu. Trebuie să fii atentă la postura corpului său și la gesturi. Cât de tandru este cu tine și câtă atenție îți oferă. De cele mai multe ori te caută cu privirea și vrea să fie în preajma ta cât mai des. Poate că uneori le este greu să-și exprime sentimentele, dar sigur îți vei da seama și singură. Dacă nu, iată câteva semne că un bărbat te place.

Indicii ca un bărbat este îndrăgostit

  • Își aranjează mereu părul

Aranjându-și părul, bărbății încearcă să prindă curaj. Atunci când văd o persoană atrăgătoare sau una față de care poate au sentimente, încearcă instinctiv să arate mai bine. De cele mai multe ori, această regulă este valabilă și pentru sexul opus.

  • Îți face cadouri

Genul de care la care nu te aștepți. Dacă te cunoaște bine, o să profite de ocazie și o să-ți cumpere florile preferate, ciocolată sau un urs uriaș de pluș.

Semne că un barbat este indragostit
Semne că un barbat este indragostit

Faptul că a cheltuit o sumă de bani, oricât de mică ar fi ea, este clar dovada că te place. Îi este rușine să recunoască, așa că recurge la astfel de metode pentru a îți da mici indicii.

  • Ține minte detalii

Dacă își aduce aminte detalii minore despre tine, precum ciocolata preferată sau dacă ești alergică la ceva, este un semn că ar putea să te placă. Altfel, nu ar mai face nici un efort în a ține minte detalii despre tine.

  • Vorbește mai mult când vii și tu

Un bărbat devine mult mai vorbăreț când este în preajma ta. De cele mai multe ori, este mai glumeț și mai sociabil. Face acest lucru pentru a ieși în evidență si pentru a îți atrage atenția.

Indicii că un bărbat te place
Indicii că un bărbat te place
  • I se schimbă mimica

Dacă un bărbat te simpatizează, vei remarca acest lucru pe fața lui. Expresiile sale faciale vor deveni mai prietenoase și mai deschise. Privirea lui devine mai caldă și pare fascinat de tot ce spui. Dacă este mai emotiv, poate chiar să roșească.

  • Împarte vești importante cu tine

De fiecare dată când i se întâmplă ceva important în viață, vine la tine și îți povestește tot, până la cel mai mic detaliu. Tu ești prima căruia îi spune. Deși nu ești iubita lui, este un indiciu clar că și-ar dori sa fii.

  • Verifică să vadă dacă râzi

De fiecare dată când spune o glumă, se uită mereu la tine să vadă dacă râzi. Nu îi pasă dacă ceilalți au râs sau nu, îi pasă doar de tine și de fericirea ta.

  • Aruncă cu lucruri în tine

Ca în școala primară sau când erați mici. Desigur, va arunca cu lucruri periculoase ce te pot răni. Doar cu o hârtie mototolită sau o pernă. De cele mai multe ori, bărbații arată prin acest fel că sunt jucăuși și încearcă să îți atragă atenția.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI