24 oct. 2020 | 16:00

Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit

Diverse
Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit
Semne care arată că te place. 8 indicii că un bărbat e puternic îndrăgostit

Bărbaților nu le este ușor să-și exprime sentimentele, iar teama că pot fi refuzați îi descurajează și mai mult. Aceștia se blochează pur și simplu în fața ta de emoții. Îți poți da seama cu ușurință dacă un bărbat te place sau nu. Trebuie să fii atentă la postura corpului său și la gesturi. Cât de tandru este cu tine și câtă atenție îți oferă. De cele mai multe ori te caută cu privirea și vrea să fie în preajma ta cât mai des. Poate că uneori le este greu să-și exprime sentimentele, dar sigur îți vei da seama și singură. Dacă nu, iată câteva semne că un bărbat te place.

Indicii ca un bărbat este îndrăgostit

  • Își aranjează mereu părul

Aranjându-și părul, bărbății încearcă să prindă curaj. Atunci când văd o persoană atrăgătoare sau una față de care poate au sentimente, încearcă instinctiv să arate mai bine. De cele mai multe ori, această regulă este valabilă și pentru sexul opus.

  • Îți face cadouri

Genul de care la care nu te aștepți. Dacă te cunoaște bine, o să profite de ocazie și o să-ți cumpere florile preferate, ciocolată sau un urs uriaș de pluș.

Semne că un barbat este indragostit

Semne că un barbat este indragostit

Faptul că a cheltuit o sumă de bani, oricât de mică ar fi ea, este clar dovada că te place. Îi este rușine să recunoască, așa că recurge la astfel de metode pentru a îți da mici indicii.

  • Ține minte detalii

Dacă își aduce aminte detalii minore despre tine, precum ciocolata preferată sau dacă ești alergică la ceva, este un semn că ar putea să te placă. Altfel, nu ar mai face nici un efort în a ține minte detalii despre tine.

  • Vorbește mai mult când vii și tu

Un bărbat devine mult mai vorbăreț când este în preajma ta. De cele mai multe ori, este mai glumeț și mai sociabil. Face acest lucru pentru a ieși în evidență si pentru a îți atrage atenția.

Indicii că un bărbat te place

Indicii că un bărbat te place

  • I se schimbă mimica

Dacă un bărbat te simpatizează, vei remarca acest lucru pe fața lui. Expresiile sale faciale vor deveni mai prietenoase și mai deschise. Privirea lui devine mai caldă și pare fascinat de tot ce spui. Dacă este mai emotiv, poate chiar să roșească.

  • Împarte vești importante cu tine

De fiecare dată când i se întâmplă ceva important în viață, vine la tine și îți povestește tot, până la cel mai mic detaliu. Tu ești prima căruia îi spune. Deși nu ești iubita lui, este un indiciu clar că și-ar dori sa fii.

  • Verifică să vadă dacă râzi

De fiecare dată când spune o glumă, se uită mereu la tine să vadă dacă râzi. Nu îi pasă dacă ceilalți au râs sau nu, îi pasă doar de tine și de fericirea ta.

  • Aruncă cu lucruri în tine

Ca în școala primară sau când erați mici. Desigur, va arunca cu lucruri periculoase ce te pot răni. Doar cu o hârtie mototolită sau o pernă. De cele mai multe ori, bărbații arată prin acest fel că sunt jucăuși și încearcă să îți atragă atenția.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro