Selly, vloggerul nr. 1 al țării, iese la protest: „Școala nu te învață ce este o ordonanță”

Selly, vloggerul nr. 1 al țării, iese la protest: „Școala nu te învață ce este o ordonanță”
Selly: "Școala nu te învață ce este o ordonanță"

Selly, vloggerul numărul 1 din România, a dezvăluit că a participat la protestele din Piața Victoriei din anul 2017 (față de Ordonanța 13). Tânărul este de părere că cei de vârsta lui ar trebui să caute informații noi din mai multe surse „echilibrate”, pentru că, spre exemplu, „școala nu te învață ce este o ordonanță.”

„Acum 2 ani, legat de schimbarea Legilor Justiției, când au fost foarte mulți oameni. Se încerca schimbarea Legilor Justiției și impunerea unui plafon pentru pedepsirea abuzurilor. Știm cu toții, se încerca scăparea unora din pușcării. Nu voi spune niciodată nu votați cu ăștia, consider că nu e treaba mea, dar mi se pare normal ca atunci când e clar că se săvârșește un abuz să te implici, pentru că te afectează în mod direct”, a declarat Selly pentru Pro TV.

Vloggerul este de părere că meseria de politician este una interesantă, dar nu se vede în viitor nici în Senat și nici în Camera Deputaților. „Mi se pare cea mai rea cale, după ce ești o persoană publică să mergi în politică. Mie îmi place să fac divertisment”, mărturisește tânărul.

Selly îi sfătuiește pe tineri să nu învețe doar ce li se predă la școală

„Ei trebuie să înțeleagă toate astea. Școala nu te învață acest real life knowledge, nu te învață ce e o Ordonanță de Urgență, nu te învață toate cuvintele pe care le auzi la televizor. E normal ca tinerii să fie deconectați de spațiul socio-politic pentru că ei nu au experiență.

Școala te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor. Nu îți oferă cunoștința de astăzi, actualitatea. Eu vreau să ies din școală și vreau să știu cum funcționează instituțiile statului în România, cum îmi înființez o afacere, real life knowledge”, a mai spus Selly, vloggerul de 18 ani cu peste 2 milioane de urmăritori pe YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI