Selly, umilit de Mircea Badea după ce și-a serbat ziua alături de maneliști celebri. Cum a putut să-l facă de râs la TV

Selly, umilit de Mircea Badea după ce și-a serbat ziua alături de maneliști celebri. Cum a putut să-l facă de râs la TV
Mircea Badea l-a făcut de râs pe Selly

În plină pandemie de Covid-19, unul dintre cei mai populari vloggeri și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni. Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, nu a avut nicio reținere în a încălca regulile anti-Covid și mai mult, de a publica imaginile de la eveniment pe mai multe rețele sociale. La petrecerea de pomină pe care și-a organizat-o nu au lipsit cântăreți de manele celebri și băutura scumpă.

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Selly

Prezentatorul de la „În gura presei”, a vorbit în cadrul emisiunii moderate de colegul său, Radu Tudor, despre isprava pe care a făcut-o tânărul care a câștigat simpatia a milioane de români. Prin niște valori promovate, bine argumetate, Selly i-a convins pe cetățeni că dorește să schimba reforma învățământului, explicând că modelul actual este unul eficient pentru noua generație.

Din păcate, după acest ultim gest pe care l-a mediatizat în spațiul public, Selly nu mai pare persoana indicată să vorbească despre educație.

Mircea Badea a profitat imediat de acest eveniment, luând în derâdere petrecerea în care Selly i-a avut ca invitați de marcă pe doi dintre cei mai celebri cântăreți de manele, Tzancă Uraganu şi Costel Biju.

”Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu.

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate”, a declarat prezentatorul.

După difuzarea a câteva secvențe de la petrecere, Mircea Badea nu s-a putut abține să nu fredoneze niște versuri din cântecele dedicate vloggerului.

”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a cântat Mircea Badea, la Antena3.

Reforma în domeniul Educației este pe cale să înceapă

Cu o ironie fină, Mircea Badea explică semnificația versurilor cântate de acesta, subliniind faptul că Selly va avea acum, mai mult ca niciodată, ocazia de a susține dezbaterea cu ministrul Educației referitoare la reforma din Educație.

”Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.

În urma filmulețelor care au fost postate de către invitați și de Selly pe TikTok, autoritățile nu au întârziat să-și facă apariția la casa din Snagov, acolo unde i-au oferit “cadou” sărbătoritului o amendă de 15.000 de lei.

Vezi poze de la petrecere în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI