Selly de la 5GANG „sparge banca”. Dă o sumă colosală pentru prima lui mașină

de: Alexandra Chivu
27 10. 2019

Andrei Șelaru, alias Selly, este fondatorul trupei 5 GANG. Tinerii fac senzație pe Youtube, de unde acum reușesc să scoată și sume considerabile de bani. Faimoși în rândul tinerilor de mai bine de 5 ani, pot acum să se laude cu propriile venituri din care își cumpără ce doresc. Spre exemplu, pe lângă filmul de Crăciun în care și-a băgat toate economiile, Selly intenționează să își cumpere și o mașină…și nu orice mașină.

Selly de la 5GANG visează la o mașină pentru care mulți ar trebui să spargă o bancă

Selly de la 5 GANG a intrat de scurt timp în rândul șoferilor. La decernarea premiilor The Artist, vloggerul a scos din portofel permisul de conducere și l-a arătat publicului, mândru de reușita sa. Acum că permisul e luat, al doilea pas e reprezentat de achiziționarea unui automobil. Pasionat de mașini ca mulți tineri, ajutat și de venituri, Selly are în plan să își cumpere un automobil la care mulți nici nu visează. Pentru a se decide, a fost parte a unui test, alături de alți vloggeri, printre care și Dorian Popa, unde s-a plimbat cu una dintre mașinile pe care ar vrea să le aibă.

Selly, la un test cu Tesla

Mica vedetă de pe internet a stat în dreapta, în timp ce colegul său de breaslă, Andy Popescu, conducea o super Tesla. Toți au fost surprinși de performanța bolidului, iar, la un moment dat, Selly a spus că este în dilemă în privința mașinii pe care să o cumpere, dar după această experiență clar va lua în considerare Tesla.

”Asta e mașina!”

”Dacă ar fi interiorul mai șmecher. Eu încă sunt în dilemă cu ce mașină să îmi iau și chiar iau în considerare Tesla. Asta e mașina iPhone.”, a spus Selly.

Tesla a lansat un nou SUV, numit Model Y, a doua mașină electrică ce va fi produsă în masă. SUV, care va fi disponibil din 2021/2022, va costa peste 60.000 de euro, în varianta completă, iar pentru dotările standard clienții vor plăti un preț de circa 35.000 de euro.