Frații lui Emi Pian, scoși din arest. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Frații lui Emi Pian, scoși din arest. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp
Frații lui Emi Pian, scoși din arest. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Decizie de ultimă oră în cazul care a cutremurat lumea interlopă. Frații lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, au fost scoși de urgență din arest. Cei doi s-au prezentat în fața anchetatorilor pentru a li se aduce la cunoștință faptul că sunt acuzați de tentativă de omor. Asupra cui, aflați în rândurile de mai jos.

Ciprian și Grațian Pian, scoși din arest. Au fost acuzați de omor

Ciprian și Grațian Pian, frații defunctului Emi Pian au fost scoși din arest azi. Celor doi li s-a adus la cunoștință că sunt acuzați de tentativă de omor asupra, așa cum probabil intuiați, lui Richard Rinu, cel care l-a ucis pe liderul duduienilor. Cei doi frați au fost reținuți săptămâna trecută.

Principalul suspect în cazul morții lui Florin Mototolea (39 de ani), Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află și el în arest preventiv.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive“, potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei transmis miercuri.

Doi dintre cei mai cunoscuți interlopi au jefuit maneliști de top

Asasinarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, le-a adus Duduienilor, pe lângă multă tristețe, și probleme cu legea. Doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de renume și i-ar fi păgubit de sute de mii de euro, potrivit polițiștilor. Mai mult, aceștia i-au și amenințat pe cântăreții de muzică lăutărească.

Cum procedau interlopii? Ei bine, îi jefuiau pe artiști de toți banii câștigați în seara cântărilor. Mai exact, este vorba atât de sumele pe care chiar membrii clanului le dădeau, dar și de banii aruncați de petrecăreți, care nu erau deloc puțini.

Însă, lucrurile nu se opreau aici. Interlopii le planificau chiar ei evenimente maneliștilor, iar toate câștigurile ajungeau în buzunarele lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI