Șefii de la Mioveni anunță noi modele Dacia. Când vor fi lansate acestea

Șefii de la Mioveni anunță noi modele Dacia. Când vor fi lansate acestea

Dacia este unul dintre cele mai de succes branduri românești și acest lucru se vede în vânzările din toată lumea. Succesu Duster i-a făcut pe șefii de la Mioveni să meargă mai departe și să vină cu noi modele din punct de vedere al raportului calitate-preț.

Cel mai nou model de la Dacia, Dacia Duster, se vinde ca pâinea caldă atât în România, cât și în Europa. Modelul produs la Mioveni se bucură de succes pentru că are un raport foarte bun calitate-preț.

Dar există specialiști care susțin că șefii Renault-Dacia trebuie să vină cu un nou model pentru a reuși să țină pasul cu industria auto. Un model electric nu ar fi exclus, ținând cont de direcția în care se îndreaptă industria.

Până acum, puține informații se cunosc despre noile modele. Dar ele vor exista și vor veni, mai devreme sau mai târziu.

Când vor fi lansate noile modele Dacia

Noua Dacia Sandero

 

Dacia va prezenta în viitorul apropiat noi modele pentru că trebuie să țină pasul cu industria. Vrea să-și crească marjele de profit și cota de piață, motiv pentru care a anunțat deja investiții de 100 de milioane de euro, din septembrie 2020.

Dacia îşi va creşte și producţia începând cu anul următor, dar va prezenta şi noi modele. E posibil ca Dacia să dorească să-și consolideze gama crossover și să aplice rețete care a dus și la succesul Duster.

Modelul e vândut în 44 de țării și vârf de gamă al producătorului auto.

„Considerăm Dusterul ca pe un ambasador al României în întreaga lume şi dorim, acceptând provocarea în faţa a orice ne va aduce succesul lui comercial, să prezentăm unele modele capabile, cu caracteristici similare”, spuneau șefii de la Mioveni.

În Marea Britanie, autoritățile confirmă succesul Dacia. Înmatriculările noi au scăzut cu aproape 5% în iunie, a patra lună de declin consecutiv, însă brandul românesc Dacia a vândut cu aproape 50% mai multe vehicule comparativ cu perioada similară din 2018, transmite Reuters.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI