Șef sub acoperire Live Video pe Pro TV – Vezi emisiunea de joi, 10 octombrie

Ediția a 5 a a emisiunii Șef sub acoperire de la Pro TV, Live Video.

Noul reality show al postului Pro TV, „Şef sub acoperire“, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21.30, la Pro TV, un experiment social fără precedent, aşa cum îl numeşte postul. Pe 10 octombrie va avea loc a cincea ediție a emisiunii. În fiecare episod, producția cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă le propune telespectatorilor să urmărească peripețiile șefilor unora dintre cele mai cunoscute companii din țară, în calitate de angajați ai firmelor pe care le conduc.

Ediția a 5 a a emisiunii Șef sub acoperire de la Pro TV, Live Video

Pentru ca misiunea să poată fi dusă la îndeplinire, echipa din spatele show-ului are grijă ca șeful să-și schimbe complet identitatea, cu ajutorul unui machiaj profesionist, dar și a perucii ori a bărbii. Totul, pentru ca omul care conduce, de fapt, compania să devină de nerecunoscut în ochii angajaților săi.

Apoi, aceștia sunt anunțați că în cadrul firmei se filmează un documentar, motiv pentru care vor trebui să-l învețe meserie pe noul venit. De cealaltă parte, în urma acestui experiment social inedit, șeful va realiza că lucrurile stau cu totul altfel față de cum se vedeau din biroul său.

Transformarea unui șef pentru a participa la emisiunea Șef sub acoperire.
Emisiunea Șef sub acoperire – ediția 5 de joi 10 octombrie Live Video.

Ce s-a întâmplat în ediția a 4 a

În această ediție am urmărit aventurile fondatorului celei mai mari firme de pază și protecție din țara noastră, în încercarea de a lucra sub acoperire în propria companie. Bărbatul a simțit astfel pe propria piele greutățile pe care angajații săi le întâmpină zi de zi și a avut parte de o surpriză de proporții.

Părerea angajaților despre propriul șef

Ce părere vor avea angajaţii despre propriul şef cât a fost sub acoperire? Dacă unii sunt foarte încântaţi şi l-ar recomanda pentru angajare, alţii vor spune că este prea lent şi împrăştiat. Ba, mai mult, vor spune sincer şi necenzurat părerea lor despre noul coleg chiar şefului, în biroul lui! Cum vor reacţiona ei când vor afla că au lucrat, de fapt, cu şeful? La finalul ediţiei, angajaţii vor mai avea o surpriză din partea şefului.

Ajunsă la ediția cu numărul cinci, emisiunea Şef sub acoperire se bucură de succes, înregistrând audiențe impresionante (1.250.000 de telespectatori în primele ediții), mai ales datorită poveștilor ieșite din comun, care țin publicul cu sufletul la gură în spatele micilor ecrane.

Șef sub acoperire – Episodul 4

Emisiunea Șef sub acoperire, ediția a 5 a, poate fi vizionată joi seară, pe 10 octombrie, de la ora 21.30 pe Pro TV și mai poate fi vizionată Live Video Online pe https://protvplus.ro. Următoarea ediție a emisiunii poate fi vizionată pe 17 octombrie la 21:30 pe Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI