Șef sub acoperire Live Video pe Pro TV – Ediția de joi, 24 octombrie

Emisiunea "Șef sub acoperire" - ediția 6 de joi 24 octombrie.

Noul reality show al postului Pro TV, „Şef sub acoperire“, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21.30, la Pro TV, un experiment social fără precedent, aşa cum îl numeşte postul. Pe 24 octombrie va avea loc a 6 a ediție a emisiunii.

Emisiunea „Șef sub acoperire” – ediția 6 de joi 24 octombrie

Ediția a 5-a a show-ului Șef sub acoperire l-a adus în atenție pe Amir Krenzia, un israelian cu părinți români care a fondat una dintre cele mai importante companii de dulciuri din România. Povestea lui și a familiei sale este impresionantă.

Amir Krenzia provine dintr-o familie de români care au plecat din țară înainte de 1989. Părinții săi s-au stabilit în Israel, unde au deschis o fabrică de textile. După căderea regimului Ceaușescu, familia renegată a decis să se întoarcă în patrie să pună pe picioare o afacere de succes la ea acasă. Așa a luat naștere ALKA, o companie cu peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de 140 de milioane de lei.

Amir bucuros că s-a întors în România

Amir vorbește limba română foarte bine și se bucură că s-a întors în țară împreună cu tatăl lui. Părintele său, care este co-fondator al companiei pe care el o conduce, s-a stins din viață acum 9 ani. Însă, bătrânul Krenzia are un birou al lui în cadrul sediului central și se bucură în continuare de respectul familiei și al angajaților.

Amir Krenzia este căsătorit și are doi copii deja adulți. Pe lângă conducerea propriei afaceri, adoră să conducă mașini puternice, însă n-o face pe șosea, ci pe circuite de curse autorizate.

Șeful de la Alka la emisiunea Șef sub acoperire.
Emisiunea Șef sub acoperire – ediția 6 de joi 24 octombrie la Pro Tv.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis sancționarea postului Pro TV

Pro TV a fost sancționat cu 10.000 de lei pentru reclamă mascată la compania de pază BGS, în ediția din 3 octombrie. Potrivit raportului de monitorizare, în cadrul emisiunii care a durat 53 de minute, sigla BGS a fost vizibilă timp de 14 minute (pe lângă numeroasele mențiuni ale celor care apar în emisiune).

Ediția în cauză a atras atenția CNA, unii membri spunând că va urma o monitorizare pe toate edițiile difuzate. Cazul a ajuns pe masa CNA ca urmare a unei autosesizări din partea Cristinei Pocora, membru CNA.

Șef sub acoperire – Episodul 6

Emisiunea Șef sub acoperire, ediția a 6 a, poate fi vizionată în această seară, pe 24 octombrie, de la ora 21.30 pe Pro TV și mai poate fi vizionată Live Video Online pe https://protvplus.ro. Următoarea ediție a emisiunii poate fi vizionată joia viitoare, pe 31 octombrie la 21:30 pe Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI