Secțiile de votare din România în care nu a votat nimeni. În ce județe se află

Secțiile de votare din România în care nu a votat nimeni. În ce județe se află
Unele secții de votare sunt goale, nu a votat niciun român. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Există mereu județe codașe în care nu se înghesuie românii la secțiile de votare. Unele din aceste județe sunt Covasna sau Harghita, care de regulă au prezență relativ mai scăzută la alegeri., comparativ cu alte regiuni din țară. Dar, mai mult decât atât, tot în aceste județe sunt și secțiile de votare unde nu s-a prezentat niciun alegător la vot până la momentul scrierii acestei știri.
În alte 6 secții din Harghita au intrat tot atâția oameni la vot, adică șase, potriviti digi24.ro.

Prezența la vot: 0,00%

Școala primară Comiat, din județul Harghita, înregistrează prezența la vot este 0,00%. În alte trei localități din județul Harghita- Sâmpaul, Ghipeș, Liban- situația este similară.

Pe cine vor pune românii ștampila de vot?
Pe cine vor pune românii ștampila de vot?

În localitatea Icafalău din jud. Covasna, deși sunt 214 oameni înscriși pe listele permanente, niciun alegător nu a mers la vot.

Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați, duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, românii au de ales între Klaus Iohanis, președintele României ales în 2014 și Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Duminică, 24 noiembrie, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

Până la ora 11:00, peste 2.061.991 dintre românii înscriși pe listele electorale au votat în România. Acest număr înseamnă 11,31% din alegători, potrivit BEC.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI