Secretul unei cariere de succes. Ce îi învață Doinița Oancea pe cursanții de la școala sa de actorie: “Se lucreaza step by step” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
16 08. 2023

Copiii și adolescenții pasionați de actorie sunt așteptați să se înscrie la școala de actorie a Doiniței Oancea. Înscrierile au început deja, iar locurile sunt limitate! Copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 17 ani au șansa să filmeze într-un scurt metraj. Faimoasa actriță ne-a oferit toate detaliile într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri!

Doinița Oancea, în căutarea noilor talente

După ce a părăsit o Academie de film din București, Doinița Oancea și-a luat inima în dinți și și-a deschis propria școală de actorie. Din anul 2021, vedeta este în căutarea noilor talente și reușește să le dezvolte copiilor pasiunea pentru actorie.

În fiecare an, creează grupe noi de copii, cu obiective bine stabilite. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Doinița Oancea ne-a spus cum se desfășoară înscrierile, dar ne-a vorbit și despre emoțiile copiilor la prima întâlnire:

“Da, vine toamna și îmi strâng bobocii! Copiii, în general, sunt curioși și puțin emoționati la primul curs, pentru că nu știu la ce să se aștepte, nu știu cum vor fi tratați, nu știu ce îi așteaptă. După prima întâlnire, pleacă entuziasmați și revin la fiecare curs cu zâmbetul pe buze și alergând către sala de curs.

Cursul este, în primul rând, benefic copiilor și tinerilor cu care lucrez, în mod special pentru partea de dezvoltare personală și autocunoaștere, pentru lucratul în echipă, pentru încrederea în sine, pentru a scăpa de anumite inhibiții, temeri, dezvoltă imaginația, pot sa numesc beneficiile lui pe câteva pagini. Unii copii au un talent nativ, alții sunt pasionați și își dau tot interesul.”

Cum putem scăpa de trac? Secretul unei personalități dezinvolte

La școala de actorie a Doiniței Oancea se înscriu copiii pasionați de actorie. Bineînțeles, unii dintre ei se pot confrunta cu tracul de public, iar vedeta îi ajută să scape de inhibiții. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Doinița Oancea ne-a spus ce pași ar trebui să urmeze fiecare copil, pentru a scăpa de trac.

“Se poate întâmpla ca cei mici să nu scape de trac. Mie, personal, nu mi s-a întâmplat să nu am rezultate cu ai mei cursanți. Contează foarte mult încrederea în sine. Noi lucrăm cu ei pas cu pas, de la cărămida de bază pe care o pune familia”, ne-a mai spus actrița într-un interviu exclusive pentru Playtech Știri.

Ca drept răsplată pentru cursanți, Doinița Oancea a pregătit la finalul cursurilor, ca fiecare grupă de copii să filmeze un scurt metraj.