Secretul tatuajului pe care Elena Udrea îl are pe corp. Ce semnifică desenul, de fapt

Secretul tatuajului pe care Elena Udrea îl are pe corp. Ce semnifică desenul, de fapt
Secretul tatuajului pe care Elena Udrea il are pe piept

Elena Udrea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai mediatizate și populare vedete din Romania. Dintotdeauna a fost o femeie frumoasă și extrem de curtată de către reprezentanții sexului puternic. Ce semnifică tatuajul pe care-l poartă în dreptul inimii.

Ce tatuaj i-a dedicat Elena Udrea fiicei sale de numai trei ani

La 47 de ani, fostul ministru al Turismului pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, având un trup sculptat ca de adolescentă. Mama a unei fetițe de trei anișori, Elena Udrea a rămas una dintre cele mai senzuale, atrăgătoare și voluptoase femei din politica românească.

Recent, fosta blondă de la Cotroceni a fost surprinsă pe plajă acolo unde-și etala formele de invidiat, spre deliciul celor prezenți. Îmbrăcată cu un costum de baie verde fosforescent și o rochie din plasă, Elena Udrea și-a etalat tatuajele în toată splendoarea lor.

Elena Udrea are un tatuaj cu o semnificație foarte dragi sufletului ei. Acesta îi este dedicat fiicei sale Eva Maria, născută pe 20 septembrie 2018 în Costa Rica. În dreptul inimii, fostul ministru are tatuate cuvintele „Eva Maria, amor de mi vida” în spaniolă, în onoarea fetiței sale. Cuvintele se traduc prin „Eva Maria, iubirea vieții mele.”

Cum este alintată Elena Udrea de partenerul ei Adrian Alexandrov

Elena Udrea și iubitul ei afacerist trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ca în filme. Faimoasa blondină și Adrian Alexandrov sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut pe lume fetița lor Eva, care a devenit centrul universului lor.

Acum ceva timp, fostul ministru a declarat pentru cei de la Ciao că iubitul ei este bărbatul ideal și un tată exemplar, iar cei doi au o relație ca în basme.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru publicația ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI