Dovada că Elena Udrea este cea mai răsfăţată femeie. Gestul superb făcut de Adrian Alexandrov arată clar că o iubeşte la nebunie FOTO EXCLUSIV

Dovada că Elena Udrea este cea mai răsfăţată femeie. Gestul superb făcut de Adrian Alexandrov arată clar că o iubeşte la nebunie FOTO EXCLUSIV
Dovada ca Elena Udrea este cea mai rasfatata femeie. Gestul superb facut de Adrian Alexandrov arata clar ca o iubeste la nebunie FOTO EXCLUSIV

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Unii ar spune atipică, din cauza diferenței de vârstă între ei. În ciuda obstacolelor vieții, cei doi au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că nu țin cont de gura lumii. Recent, paparazzi Playtech-Impact l-au surprins într-o ipostază surpriză pe iubitul lui Udrea. Este dovada supremă că fostul ministru al Turismului din România este cea mai răsfățată femeie.

Cum o răsfață Adrian Alexandrov pe frumoasa lui iubită, Elena Udrea

Adrian Alexandrov este un partener drăgăstos și tată model. După ce a activat în lumea modelling-ului, acum este om de afaceri în imobiliare. În plus, tânărul i-a fost alături Elenei Udrea în cele mai grele momente, atunci când a stat în închisoare, departe de bărbatul pe care îl iubește și de fiica lor. Alexandrov a rămas la fel de grijuliu cu partenera lui. O răsfață așa cum știe el mai bine, dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi Playtech-Impact. Gestul superb făcut de acesta arată clar că o iubeşte la nebunie!

Iubitul Elenei Udrea este un romantic incurabil. Adrian Alexandrov se gândește la Elena Udrea și când merge la magazine de bricolaj. Peste tot o poartă în gândurile sale. Așa se face că, printre câteva produse pentru casă și grădină, bărbatul i-a cumpărat partenerei sale și un buchet de flori. Alexandrov a fost surprins la Hornbach Corbeanca în timp ce făcea câteva cumpărături.

Așa îi demonstrează tânărul că o iubește

Cu masca de protecție la gură, omul de afaceri a ieșit din complexul comercial cu câteva produse pentru casă și grădină, dar și cu un buchet mare de flori pentru mama copilului său. Buchetul conținea flori de toamnă, superbe din punct de vedere cromatic, pe care l-a pus pe bancheta din spate a mașinii de lux.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI