Secretul Sofiei Vicoveanca la 81 de ani. Ce băutură consumă în fiecare zi

de: Bișinicu Andreea
22 03. 2023

La venerabila vârstă de 81 de ani, Sofia Vicoveanca este considerată una dintre cele mai reputate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Pentru ea, timpul pare să stea în loc, iar, recent, solista a mărturisit care este secretul longevivității sale, precum și trucurile care o ajută să se mențină în formă.

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca la 81 de ani

Sofia Vicoveanca nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele cunoscute, apreciate și titrate interprete de muzică populară din România.

Cu o carieră fulminantă în domeniul muzical autohton și o prezență scenică aparte, moldoveanca nu ratează nicio ocazie de a înveseli spiritele românilor, fie cu un zâmbet, o melodie sau o glumă.

Întrebată în nenumărate rânduri care este secretul siluetei sale silfide, Sofia Vicoveanca a mărturisit că nu consumă cafea niciodată și mănâncă multe legume și fructe, adoptând un stil de viață sănătos.

Mai exact, artista își pregătește în fiecare dimineață sucuri naturale din tot felul de crudități.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă.

Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro.

Citește și Decizia luată de Sofia Vicoveanca la 81 de ani. Mulți o să fie surprinși

Motivul pentru care nu bea cafea aproape niciodată

Pentru că timpul nu prea îi permite să gătească feluri de mâncare extrem de complicate, ce necesită multă pregătire, artista apelează la minuturi și preparate simple.

De asemenea, diva nu consumă cafea, din cauza faptului că are tensiune oscilantă. Pe de altă parte, preferă să savureze câte un ceai sau capuccino cu mult lapte.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.

Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a completat celebra solistă.

Cântăreața nu prea mănâncă după ora 18:00, doar dacă are poftă de ceva bun de ronțăit atunci când vizionează un film sau un serial bun.

Citește și Sofia Vicoveanca, dezvăluire emoţionantă. Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară îşi aşteaptă sfârşitul: „Sunt la capăt de drum”