04 feb. 2023 | 11:21

Secretul siluetei perfecte a Ramonei Olaru. Ce alimente își cumpără din supermarket, a făcut totul public

Monden
Secretul siluetei perfecte a Ramonei Olaru. Ce alimente își cumpără din supermarket, a făcut totul public
Ramona Olaru, cumpărături sănătoase.

Ramona Olaru este adorată de românii de peste tot. Aceasta este una din prezențele deosebite de pe micul ecran care reușește să țină des legătura cu fanii și în mediul online. Colega de platou a matinalilor de la Antena 1 a mărturisit acum care este secretul siluetei sale deosebite și ce cumpără din supermarket pentru mesele de zi cu zi. Multe doamne erau interesate de aceste detalii. ,,Nu v-am zis, dar vă zic acum”, a subliniat vedeta.

Ce mănâncă Ramona Olaru: care este secretul siluetei sale?

Ramona Olaru se află deja de ani buni pe micile ecrane, timp în care a devenit iubită de mulți români. Vedeta de mândrește cu un fizic spectaculos și cu niște măsuri impecabile. Desigur că multe dintre doamnele care o urmăresc au fost curioase de modul în care își întreține silueta și ce face pentru o asemenea talie deosebită.

Vedeta obișnuiește să le arate fanilor de pe contul său de Instagram unde este și cu ce se ocupă, iar acum iată că a fost la supermarket. Blondina a adăugat în coș morcovi, banane, pomelo, căpșuni și alte alimente delicioase și sănătoase.

”Cine s-a gândit că așa o să arate coșul meu de cumpărături? Refacere energetică!”, a scris Ramona Olaru pe contul ei personal de Instagram.

La ce este alergică: ,,mă mănâncă în urechi si în cerul gurii de la…”

De asemenea, în urmă cu ceva timp asistenta TV le-a mărturisit colegilor de platou că are un aliment la care este alergică. Mai exact, este vorba despre vinete.

Vedeta susține că acest lucru este moștenit de la tatăl ei, iar dacă se apropie de vinete are mâncărimi pe cerul gurii. Cu toate astea, ea a subliniat că este gurmandă și că nici în cazul acesta nu se poate abține să nu mănânce.

,,Nu v-am zis, dar vă zic acum. Eu sunt alergică la vinete. Mă mănâncă în urechi si în cerul gurii de la salata de vinete, dar și de la capșuni la fel. Asta am luat de la tata. Oricum nu ma pot abține să nu le mănânc. Aia e. (…)”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Cu toate astea, cei mai mulți au observat că indiferent de oricât ar mânca vedeta are gena bună și continuă să dețină o siluetă perfectă. Deși aceasta spune că adoră mâncarea, majoritatea fanilor sunt convinși că blondina doar gustă firav din anumite preparate și are totuși câteva reguli care să o ajute în felul acesta.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro