30 apr. 2023 | 08:10

Secretul siluetei perfecte a Adinei Buzatu. Cum se menține în formă la 46 de ani

Monden
Secretul siluetei perfecte a Adinei Buzatu. Cum se menține în formă la 46 de ani
Secretul siluetei perfecte a Adinei Buzatu

Adina Buzatu este fără dar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară. Ea nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece și-a făcut intrarea în această lume în urmă cu mult timp, iar cariera pe care și-a construit-o este una de invidiat. De invidiat este și silueta sa, care este impecabilă la cei 46 de ani pe care blondina îi are. Iată cum reușește să se mențină în formă.

Cum se menține în formă Adina Buzatu

Adina Buzatu nu are nevoie de nicio prezentare, ea fiind cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Frumoasa blondină a îmbrăcat până acum nume celebre din showbiz-ul autohton, ținutele sale reușind să atragă toate privirile la evenimentele mondene.

Dacă cariera ocupă un loc important în viața sa, designerul nu uită să acorde o importanță deosebită și siluetei sale, una demnă de invidiat, de altfel. Pentru stilistă, vârsta de 46 de ani este doar un număr, iar acest lucru se poate vedea cu ochiu liber.

Adina Buzatu reușește și astăzi să atragă toate privirile, iar multe femei sunt invidioase pentru felul în care arată. Ea ține, însă, foarte mult la imaginea ei, fapt pentru care se îngrijește ca orice apariție a sa să fie impecabilă. Atât când vine vorba de outfit-uri, cât și de siluetă.

Care este secretul siluetei sale

Adina Buzatu întoarce toate privirile cu fizicul ei demn de invidiat. În timp ce multe femei cred că apelează la diete stricte și numeroase proceduri pentru a ca silueta ei să rămână perfectă, vedeta a explicat că nu face decât să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Sportul este la ordinea zilei și, totodată, are mare grijă la alimentația ei și nu face prea des excese atunci vine vorba despre mâncarea nesănătoasă.

„Sport în fiecare zi. Nu țin diete. Mănânc decent. Dacă exagerez într-un anumit moment, mai reduc a doua zi. Mă antrenez și cu Sara, și singură, fac pilates la un centru care are mai multe sedii și mă ajută, pentru că având un program agitat și întâlniri, îmi găsesc întotdeauna măcar într-o zonă a Bucureștiului să ajung.”, a spus creatoarea de modă, la Antena Stars.

Citește și: În ce relații a rămas Adina Buzatu cu fostul soț. Stilista vedetelor, sfaturi pentru părinții care divorțează: „De la început, am avut o regulă” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Denise Rifai, scandal cu Andreea Esca. Și-au aruncat cuvinte dure
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România de la 1 ianuarie 2025
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro