Secretul rușinos al lui Adrian Copilul Minune s-a aflat. Câte clase are, de fapt

Secretul rușinos al lui Adrian Copilul Minune s-a aflat. Câte clase are, de fapt
Câte clase are de fapt Adrian Minune

Cunoscutul manelist Adrian Minune a învățat la o școală din Colentina, însă a abandonat studiile pentru a face o cariere în muzică.

Ce studii are Adrian Minune. Secretul rușinos al manelistului

Cântărețul de manele, Adrian Minune s-a născut la Ștefăneștii de Jos. În anul 1980 acesta a fost înscris de părinții săi la o școală generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale”, a spus Adrian Minune în cadrul unui interviu.

“Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei(Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari,  mi-au cumpărat acordeon și ma dus la un profesor de muzică D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.” a adăugat manelistul potrivit stirilekanald.ro.

Manelistul nu a terminat liceul

Cântărețul de manele s-a înscris apoi la Liceul Tehnic Traian, însă a renunțat la studii în clasa a IX-a. El a preferat să câștige bani de la diversele evenimente la care era solicitat. La început, Adrian Minune a colaborat cu mai mulți lăutari, iar apoi cu Dan Bursuc, care i-a de venit impresar. Acesta din urmă i-a asigurat concerte în România, dar și peste hotare, astfel manelistul nu a avut timp să își finalizeze studiile.

„Greul vieții m-a motivat să copilăresc mai puțin și totuși am o grămadă de amintiri plăcute. Zilnic făceam naveta la școala generală, în Colentina (25 kilometri pe zi, dus-întors), călare pe un Pegas. Recunosc, bicicleta era una furată, n-aveam bani să-mi permit una! Mai toți la vârsta aceea furau, nu ne dădeam seama! Am învățat bine, ba chiar am ajuns la concursul „Cântare României” în 1988 finalist pe municipiu”, a mai spus Adrian Minune.

Adrian Minune
S-a aflat secretul rușinos a lui Adrian Minune

A fost chemat la vila lui Emi Pian

Adrian Minune a fost chemat de către Emi Pian la vila sa, pentru pentru filmarea videoclipului piesei „În fața lor, jos pălăria”, o odă adresată clanului Duduianu, în care se pomenește despre valoarea acestora. Totul s-a întâmplat în toamna anului trecut, iar living-ul vilei lui Emi Pian s-a umplut de rude și amici care au participat și ei la filmări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI