Prima reacție a fiicei lui Adrian Minune, după ce a aflat că trece mai departe la Vocea României. Adriana Simionescu nu s-a mai putut stăpâni

Prima reacție a fiicei lui Adrian Minune, după ce a aflat că trece mai departe la Vocea României. Adriana Simionescu nu s-a mai putut stăpâni
Prima reacție fiicei lui Adrian Minune, după ce a trecut mai departe la Vocea României

Adrian Minune este extrem de mândru de fiica sa. Cunoscutul manelist are acasă trei talente, pentru că toți cei trei copii i-au călcat pe urme și au ales muzica. Dacă fiica sa cea mare a scos câteva hit-uri, a venit vremea celei mijlocii să demonstreze ce poate, la Vocea României.

Reacția fiicei lui Adrian Minune, după ce a aflat va continua la VoceaRomâniei

Adrian Minune are cu ce se mândri. Proaspăt bunic, tată fericit a trei copii extrem de talentați, se bucură acum de participarea Adrianei, fiica sa mijlocie, la cunoscutul show de muzică. Adriana a ales anul acesta să-și depășească limitele și să accepte provocarea de la Vocea României. Cea care a susținut-o neîncetat și a fost cea mai vocală a fost, desigur, sora cea mare. Karmen a postat încontinuu pe rețelele de socializare lucruri despre concurs și le-a cerut ajutorul fanilor, care speră să o voteze pe Adriana.

Dacă până acum s-a bucurat treptat de reușitele Adrianei, cel mai probabil manelistul este acum în culmea fericirii. „Sper că nu ați vorbit și n-ați ieșit afară să fumați. De acum înainte, aveți de sta aici 3 ore, nu vreau să vorbiți cu absolut nimeni. Vă înțelegeți cumva! Încălziți cu jumătate de oră înainte ce v-am zis eu”, le-a spus Horia celor trei concurenți din echipa sa, îaninte de a începe semifinala. Un moment aparte în seara aceasta l-a reprezentat pupicul dintre Adriana și Pavel Bartoș. Compleșită de emoție, l-a luat în brațe pe moderator și, din greșeală, l-a pupat pe colțul gurii. „O să dorm pe preș diseară”, a spus actorul. Adriana le-a mulțumit tuturor spectatorilor, extrem de emoționată.

Prima reacție a lui Adrian Minune, după ce a aflat evoluția fiicei sale la Vocea României
Prima reacție fiicei lui Adrian Minune, după ce a trecut mai departe la Vocea României

 „De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti?”

E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti? Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce. Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”
Adriana Simionescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI