Secretul Prințului Harry s-a aflat. Ce vorbește cu Regina Elisabeta, fără să știe Meghan Markle

Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry. Informații de ultimă oră din familia ducese

Secretul Prințului Harry s-a aflat. Ce vorbește cu Regina Elisabeta, fără să știe Meghan Markle, citiți în articolul de mai jos. De fapt, tânărul are o excelentă relație cu bunica sa, Regina.

Prințul Harry și Meghan Markle discută cu Regina revenirea lor în Anglia. Când vor să o facă

S-a aflat secretul Prințului Harry. Ce vorbește acesta cu Regina Elisabeta, fără știrea lui Meghan Markle. Astfel, s-a aflat că tânărul are o excelentă relație cu bunica sa, Regina.

Despărţirea de familia regală a celor doi a fost una zgomotoasă, însă cu toate astea, Prinţul Harry continuă să aibă o relaţie foarte bună cu tatăl său,  Prinţul Charles, dar și cu bunica sa, Regina Elisabeta.

Harry se înțelege bine cu tatăl său, precum și cu bunica sa

Harry păstrează legătură cu tatăl său, prinţul de Wales, şi are un contact destul de regulat cu Regina, care este întotdeauna încântată să îl vadă pe Archie în apelurile video. Este foarte important pentru ea să nu se rupă de Harry„, spune autorul regal Katie Nicholl.

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Regina nu doar că vorbesc din când, cei doi sunt foarte activi unul în viaţa celuilalt, chiar dacă trăiesc separat și îi despart mii de kilometri distanță.

Harry discută mereu cu Regina

Potrivit autorului regal, Harry şi Meghan Markle discută aproape tot ce vor să facă cu Regina. “Chiar dacă sunt în LA, asta nu s-a schimbat. Harry şi-a văzut întotdeauna bunica ca un mentor”, a mai spus Katie Nicholl.

Astfel, ducele şi ducesa de Sussex au multe de discutat cu regina de 94 de ani, mai ales că acordul lor Megxit, ce a intrat în vigoare pentru prima dată în ianuarie 2020 şi expiră pe 31 martie, urmează să fie revizuit.

Harry și Megha Markle vrea să prelungească acordul cu încă un an

De asemenea, cuplul speră să prelungească acordul pentru încă 12 luni, ceea ce le-ar permite să continue să facă parte di Casa Regală a Anliei. Regina Elisabeta va decide dacă prințul Harry îşi va putea revendica titlurile militare de care a fost deposedat după ce a părăsit familia regală.

În timp ce Harry și Megham Markle continuă să își aranjeze planurile sale de afaceri de milioane de dolari, precum şi comunicarea cu familia, este sigur că încearcă să îşi menţină atât stilul de viaţă hollywoodian, dar să facă parte și din Familia regală.

Harry ar vrea înapoi tot ce a pierdut

Harry nu vrea să renunţe la nimic”, a declarat o sursă. ”Vrea înapoi toate titlurile militare şi să fie tratat ca membru al familiei la toate evenimentele oficiale.

Îşi doreşte să stea în primul rând lângă tatăl său, Charles, şi fratele său, William. Dar el doreşte, de asemenea, să trăiască în America şi să reducă acordurile cu companiile media„, mai spune aceiași sursă.

De ce vrea Harry și Meghan Markle să ajungă în Anglia, în iunie

După ce au luat în discuție, în ianuarie, înţelegerea controversată cu membrii familiei regale, Harry şi Meghan Markle vor să vină în acest an în Marea Britanie.

Aceştia intenționează să asiste la parada ”Trooping of the Color” , care va avea loc pe 12 iunie, în cinstea celei de-a 95-a aniversări a Reginei Elisabeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI