Secretul mamei gemenilor căzuți de la etajul 10 s-a aflat. Ce a început să facă femeia după ce a născut

Secretul mamei gemenilor căzuți de la etajul 10 s-a aflat. Ce a început să facă femeia după ce a născut
Viața secretă a mamei gemenilor morți din Ploiești

Apar informații noi în cazul morții gemenilor din Ploiești, după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau cu mama sa. Acuzată de toată lumea, Andreea încearcă să se apere pentru cele întâmplate, dând asigurări cu privire la nevinovăția sa. Pe de altă parte, cunoscuții rup tăcerea despre secretele din viața ei după ce a devenit mamă de gemeni.

Fostul soț și mama Andreei, acuzații grave la adresa femeii

Odată cu moartea copilașilor săi, viața Andreei este din ce în ce mai expusă public, astfel că apropiații săi rup tăcerea despre zbuciumul trăit atât de femeie, cât și de cei trei copilași aflați în custodia sa.

Potrivit rudelor, Andreea era o femeie cuminte și își vedea de familia ei până în momentul în care s-au născut gemenii. Ulterior, femeia a început să aibă o viață dezordonată, umblând cu mai mulți bărbați care o plimbau cu mașini străine. Femeia a fost părăsită de părinții naturali și a crescut într-un plasament, acolo unde a fost luată în grija unei femei care ar fi adoptat-o.

Fiind căutată de oamenii legii, mama adoptivă a recunoscut că Andreea este cunoscută în localitate ca fiind o femeie care consuma droguri, alcool, ba chiar făcea prostituție.

“Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”.

Faptele au fost confirmate și de fratele Andreei, care a dezvăluit că cei mici erau crescuți și susținuți financiar de bunica lor, deoarece mama copiilor nu trimitea niciun ban, chiar dacă a fost plecată și în Italia.

”Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, a spus fratele mamei gemenilor.

Rezultatul analizelor șochează pe toată lumea

Vă reamintim că în seara tragediei, Andreea făcea un live pe Facebook, alături de băiețelul de cinci ani, în timp ce pe fundal se auzeau manele, dar și sirenele ambulanțelor care veniseră în ajutorul gemenilor. După modul în care se prezenta în live, mulți oameni au susținut că aceasta era fie beată, fie drogată sau chiar ambele variante.

După ce a aflat de cele petrecute, mama gemenilor a avut o criză de nervi, moment în care autoritățile au decis să fie transferată la Spitalul de Psihiatrie din oraș. Aici i s-au făcut toate analizele necesare, iar suprinzător, femeia nu consumase nici alcool și nici droguri.

În urma evaluării sale, medicul Violeta Tănase, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Prahova a transmis că aceasta a avut o atitudine teatrală, nepărând cu adevărat afectată de moartea copiilor săi:

“Este foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aştepta. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte”, a transmis sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI