Secretul lui Teo Trandafir. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme, este atât de simplu

de: Andrei Simion
17 10. 2020

Teo Trandafir și-a schimbat viața total după ce a hotărât să slăbească drastic. Aceasta a scăpat de zeci de kilograme în plus, iar chiar dacă au trecut ani și ani de la această decizie încă e întrebată de fani cum a reușit. Care a fost secretul?

Cum a reușit Teo Trandafir să slăbească?

Cunoscuta moderatoare nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurnalista a decis ca în urmă cu mulți ani să-și schimbe viața și să slăbească zeci de kilograme. Mulți dintre fanii săi nu s-au obișnuit prea repede cu noua sa siluetă, dar au acceptat în timp că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua vedeta.  Azi, Teo și-a schimbat complet stiul de viață. Imaginea sa a avut mult de suferit în timp și cu toate că se făcuse cunoscută cu multe kilograme în plus, faptul că a făcut o uriașă schimbare când a venit vorba de kilograme i-a ajuta și pe mulți dintre cei care o urmăreau să ia aceeași decizie și să fie mai focusați pe sănătate.

Cunoscuta jurnalistă a susținut că totul a început în anul 2000, cu ajutorul unei diete prescrise de cunoscuta Mihaela Bilic. Vedeta a debutat cu un număr de kilograme mult mai mare în anul 1991, ca secretară, ulterior a devenit realizatoare a programului de știri, iar în ’93 s-a mutat la Pro Fm, unde a făcut cunoștiință cu meseria de prezentator. În 1994 a devenit colegă cu Mircea Badea la Tele 7abc, iar în 1997 s-au mutat la Antena 1, unde au moderat tot împreună „Dimineața devreme’ și „Teo & Mircea show’.

Cum a reușit Teo Trandafir să slăbească

Ce mânca zilnic celebra prezentatoare de știri?

Pentru a-i ajuta și pe alți oameni care se află în aceeași situație pe care a simțit-o pe pielea ei, Teo a împărtășit rețeta succesului. Aceasta a dezvăluit ce preparate mânca zilnic și cum a reușit să dea zeci de kilograme jos.

„Eu am slăbit undeva prin 2000 cu o cură de propusă de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Foarte bună și doctorița și cura. La vremea respectivă ceva mai bengos nu exista, după părerea mea, cu brânză de veci, cu carne fiartă. Brânza de veci o făceam cu brânză de vaci, cu un pic de ulei, cu mărar, cu sare, cu ardei gras, cu ceapă verde. O amestecam și o puneam în bărcuțe de ardei gras, o mâncam așa și una din aia îmi ajungea o anumită perioadă. Foarte bun, trebuie să recunosc”
Teo Trandafir