Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Cum a reușit să se impună acum la Rangers

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Cum a reușit să se impună acum la Rangers
Cum a reușit Ianis Hagi să se impună la Rangers?

Fanii lui Ianis Hagi au aflat abia acum secretul său! Cum a reușit tânărul fotbalist să se impună acum la Rangers? Detalii despre evoluția fiului Regelui fotbalului românesc la clubul în care joacă.

Cum a reușit Ianis Hagi să se impună acum la Rangers?

Ianis Hagi a avut parte de un sezon la extreme. Cu toate că a avut multe piedici în timpul acesta, sportivul român a reușit să aibă rezultatele dorite la Rangers pentru că a continuat să muncească, nu a băgat de seamă discuțiile apărute în presă, nu a renunțat și a continuat să gândească pozitiv.

Chiar fundașul Lucian Goia a venit cu diverse comentarii pe baza titlui câștigat de Ianis în Scoția. „Ce a făcut Ianis Hagi e o mare performanță. Să iei titlul în Scoția e ceva. Vedeam ieri imagini cu sosirea lui Steven Gerrard la stadion, ce atmosferă pot să creeze suporterii. Este incredibil.

Când iei un titlu, stai și te uiți în urmă și îți dai seama că toate eforturile pe care le-ai făcut au meritat. A fost o rivalitate imensă cu Celtic, dar echipa lui Ianis a câștigat. Se află pe un drum bun, ne-am dori cu toții să progreseze, fiindcă avem nevoie de el la națională, dar și pentru că românii trebuie să ajungă în campionate importante.

Totuși, sezonul lui a fost oscilant. Nu a avut 6-7 meciuri consecutive bune. Dar nu a renunțat la luptă, cum fac alții când ajung rezervă. Având o mentalitate de profesionist, s-a antrenat, s-a ambiționat și a reintrat pe teren. E important că l-a avut și pe Gerrard ca susținător, fiindcă știe ce e fotbalul modern”, a spus Lucian Goian pentru Look Sport+.

Cristi Dulca a replicat că e important că a luat titlul în primul an și că Gerrard i-a dat încredere. De asemenea, acesta a spus că a început totul pas cu pas, de la a fi rezervă, dar ceea ce contează acum e că a dat gol și în ultimul meci, aducându-și aminte când a luat el primtul trofeu – o Cupă cu Rapid

Roy Kene a refuzat să-i felicite pe Iani Hhagi și Gerrard pentru titlul cu Rangers

„Ascultați ce vă spun, a fost un sezon dificil pentru Celtic, dar clubul o să-și revină în sezonul viitor. Așa se întâmplă la toate cluburile mari”, a spus Roy Keane, citat de The Scottish Sun.

De partea cealaltă, Jamie Carragher l-a felicitat pe fostul său coleg de la Liverpool, Steven Gerrard: „Se pare că zilele de glorie s-au întors pentru Rangers. Gerrard a făcut o treabă fantastică. Atunci când el a venit la Rangers, clubul era cu mult în spatele lui Celtic. Cred că rezultatele bune din cupele europene l-au ajutat pe Gerrard să investească mai mult în echipă”, a spus Carragher, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI