Secretul lui Florin Cîțu s-a aflat! A fost căsătorit și a divorțat, fără să treacă informația în CV

Secretul lui Florin Cîțu s-a aflat! A fost căsătorit și a divorțat, fără să treacă informația în CV
Premierul Cîțu prins din nou cu minciuna

Ziua și informația, sau calvarul premierului Cîțu. În ultimele 24 de ore au apărut noi informații cu privire la declarațiile din CV-ul premierului. Recent se mai afla că ar fi mințit încă odată. Este vorba de data la care și-ar fi luat Masteratul în America. Astăzi apar noi informații despre o presupusă căsătorie și un divroț, de asemenea nedeclarate în CV.

Premierul Cîțu prins din nou cu minciuna

În CV-ul public publicat pe site-ul Guvernului României, premierul Cîțu declara că și-ar fi luat Mastertatul la Universitatea din Iowa în 1999. Conform ultimelor dezvăluiri această informație ar fi falsă, după ce s-au consultat documentele emise de universitatea americană. Conform investigațiilor făcute de junraliștii de la Libertatea, data reală a absolvirii Masteratului ar fi 2002, și în niciun caz 1999.

În același CV apăreau anii 1999- 2002 ca și perioadă a cursurilor de doctorat, dar nefinalizate prin teza de doctorat. Aceleași dezvăluiri mai arată că inclusiv aceste afirmații sunt false, având în vedere că un masterand nu poate accesa cursurile de doctorat fără dovada diplomei aferente.

Universitatea de stat din Iowa a trimis un comunicat jurnaliștilor care au investigat informațiile, în care se declară:

”În situația în care programul masteral este complet, sistemul universitar din Statele Unite ale Americii dă posibilitatea celor care termină anii de studiu să continue cu școala doctorală.

Este și cazul premierului Florin Cîțu, care a terminat programul de master în cadrul Iowa State University și, în consecință, a continuat parcursul universitar cu școala doctorală”, afirmă comunicatul.

Premierul a fost căsătorit și, ulterior, a divorțat

Noi informații au ieșit la iveală cu privire la alte aspecte din viața premierului, nedeclarate în CV-ul publicat pe site-ul Guvernului.  Potrivit unei alte anchete, spun informațiile, Florin Cîțu a mai omis să declare un aspect în CV-ul său.

Se pare că premierul a fost căsătorit, ulterior și divorțând. Nu se știu foarte multe date despre identitatea femeii cu care premierul Cîțu ar fi fost căsătorit și de care, ulterior, ar fi divorțat. Ceea ce este cert, însă, este omiterea acestor informații la completarea CV-ului.

Datele au apărut din ultimul CV, pe vremea când lucra ca eonomist la Banca Europeană de Investiții, în perioada 2003 – 2005. În CV-ul de la acel moment (vezi galeria), în dreptul rubiricii Statut Civil, apărea titulatura de Căsătorit. După acest moment nu mai apare în nicun alt document un alt statut civil, până astăzi.

Scandalul din ultima vreme l-a pus la zid pe actualul premier Florin Cîțu, care a reacționat dur întrebat fiind de posibilul consum de stupefiante și alcool de acum 20 de ani, când a și fost încarcerat. „Haideţi să terminăm cu întrebările tâmpite, sincer!”, răspundea premierul Cîţu la întrebările jurnaliștilor aflați la Palatul Victoria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI